2777
2789
ازدواج سنتی کلا" جالب نیست، شما باید با یه نفر تو یه رابطه حداقل یکساله باشی تا متوجه بشی طرف با شرا ...

اینکار بسیار اشتباهه اگر طی این یکسال اسی بشدت دلبسته طرف بشه و بعد از یکسال طرف قبول نکنه ازدواج کنن میدونید از لحاظ روحی چی به سر اسی میاد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جز قاره من کلا ب این ادماا اعتمادی ندارم

چرا اعتماد نداری ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
با حجاب و جوراب کلفت میخواد پاها و بدن مردونه اش رو قایم کنه

خب جواب خودتون و دادید

پس مرده و زن نیست

عمل تغییر جنسیت چرت و پرته این ادما بیمارن فقط میخوان بااین عمل خودشونو نجات بدن

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

اینکار بسیار اشتباهه اگر طی این یکسال اسی بشدت دلبسته طرف بشه و بعد از یکسال طرف قبول نکنه ازدواج کن ...

دوستی قبل از ازدواج باعث میشه دختر و پسر از نظر فرهنگی و عاطفی و شخصیتی و میزان انتظاراتشون از پارتنرشون با هم کامل آشنا بشن تا یه ازدواج غلط شکل نگیره. هرچند ریسک دلبستگی وجود داره ولی جدایی تو دوران دوستی و نامزدی خیلی بهتر از طلاق هست. 

دو طرف هم میتونن منطقی اول رابطه به هم قول بدن تا وقتی به نتیجه قطعی نرسیدن سعی کنن احساساتشون رو کنترل کنن و این دوره صرفا" برای آشنایی هست نه عشق بازی و ابراز احساسات

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
مگه رحم داره اخه؟سیستم زنونه رو ک نمیتونن پیاده کن رو بدن زنخدا نیستن ک

پس چطور میخواد ازدواج کنه😐

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خب جواب خودتون و دادیدپس مرده و زن نیستعمل تغییر جنسیت چرت و پرته این ادما بیمارن فقط میخوان بااین ع ...

کاش وقتی جای اینطور آدما نیستیم قضاوتشون نکنیم،  

من خیلی از این آدما دیدم 

اونام دست خدشون نیست 

و به همین راحتی نیست عمل هزار جور آزمایش و ‌..

به خصوص تو ایران تا وقتی ثابت نشه به همین راحتی مجوز عمل نمیدن!

رحم ربطی به ازدواج ندارعپس اون زنایی که رحمشونو برداشتن چیکار میکنن؟

خب اگ رحم ندارن چطور رابطه جنسی دارن

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست