2777
2789
بله ممنونم از دلداریتون و منم راضیم به رضای خدا

♥️🌻

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ی سوال موهای صورتت الان در میاد یانه؟اخه من خودم مشکل هورمونی دارم موهای صورتم مثل ریش شده همش باید شیو کنم شما الان چطور هست

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

منم اگه مرد بودم هیچ جوره با آدمی که عمل کرده ازدواج نمی‌کردم میخواستم بکنم هم باید میرفتم یه قاره دیگه  زندگی می‌کردم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم میدونی چیه 

مشکل اصلی خانواده ها هستن، مخصوصا خانواده های سنتی مطمئنم برای اون آقا هم سخت بوده تمومش کنه اما حتما خواسته جلوی عواقب بیشتر رو از طرف خانوادش بگیره. خداروشکر با صداقت جلو رفتی و صد البته به خودت لطف کردی و جلوی مشکلات دیگه و اذیت شدن خودتو گرفتی. مطمئن باش هم حکمتی درش بوده هم خدا واست جبران میکنه

هرجا حس کردی شکستی بدون یه مرحله جدید پشت سر گذاشتی برای به دست آوردن چیزای بهتر این واقعیت محض و غیرقابل انکار زندگی هس

مشخصه چقدر قوی هستی و چه سختی هایی پشت سر گذاشتی خدا از ظرفیتت خبر داره عزیزم🥰

منم اگه مرد بودم هیچ جوره با آدمی که عمل کرده ازدواج نمی‌کردم میخواستم بکنم هم باید میرفتم یه قاره د ...

توروخدا اینطوری نگو دلش میکشنه 

من تو ی شهر کوچیک دارم زندگی میکنم ۳۰ سال ی دختر خانمی رفت عمل کرد آقا شد الانم ازدواج کرده چه زندگی خوبی ام داره😍