2777
2789
عنوان

ناپدری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 59 پست
مامانمم طرف اونو میگیره میگه تا ۴ سرکارم خسته ام نمیخوام کارای خونرو کنم تو که ۲۳ سالته تو خونه ای چ ...

تنها راهش مستقل شدنه.عزیز.برات ارزوی بهترینا رو میکنم .

انشا الله روزی چنان بدرخشی که همین نا پدریت ومادرت بیان دم در خونت .از تقاضای کمک بخوان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه روابط عمومی ندارم تو فکر ظرفشوری رستوران بودم که اونم الان منصرف شدم

کم کم یاد میگیری .همه که از شکم مادرشون نیوردن.

با روی خندان وشاد وگرم با همه سلام واحوال پرسی کن .از اینجا شروع کن .کم کم دستت میاد

قبلش مهربون بود؟

نمیگفت کارای خونرو کنم چون مامانم کار می‌کرد تو خونه و سنم کم بود .

اما از وقتی ۱۸ سالم شد بخاطر یه لیوان نشسته بهم فحش داد و منوتهدید کرد

کم کم یاد میگیری .همه که از شکم مادرشون نیوردن.با روی خندان وشاد وگرم با همه سلام واحوال پرسی کن .از ...

رفتم فروشندگی لوازم آرایشی رو امتحان کردم دیدم نمیتونم تا بهشون گقتم نمیام زنه گفت بدردمونم نخوردی اتفاقا شوهرمم گفت بدرد نمیخوری

خب ببین تا کی باید تو خونه بمونی تا حالا با خودت فکر کردی

میگم که چون ظاهر و روابط عمومی و اعتماد بنفس ندارم و فرز نیستم منو از فروشندگی لوازم آرایشی بیرون کردن

کاش میرفتی والیبال

مرتضی مهرزاد مگه نبود به خاطر قدش از خونه بیرون نمیرفت رفته والیبال نشسته تیم ملی یه مدال المپیک میگیرن یه آسیایی یه جهانی بهشون میلیاردی جایزه میدن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

رفتم فروشندگی لوازم آرایشی رو امتحان کردم دیدم نمیتونم تا بهشون گقتم نمیام زنه گفت بدردمونم نخوردی ا ...

اعتماد به نفس داشته باش .حالا اون کار نشد یه کار دیگه.کم نیار .اعتمادتم از دست نده .اعتماد بنفست رو همیشه حفظ کن. پاشو برو دنبال کار دیگه

ببین مردا رو تمیزی خثنه حساس هستن

شما میگی تا ۱۸سالگی کارت نداشت چون درس میخوندی پس این نشون میده ادم بدی نیست فقط حساسه رو تمیزی

وشما هم سنت کم نیست 

حالا من کار به بی اعتماد به نفسیت اصلا ندارم ولی شما هم سن کمی نداری برای اینکه مسیولیت پذیر نباشی

شما کارای خونه رو هندل کن و اون ومادرتونم بیرون کار کنن 

بنظرم منصفانه هست

منم برم بیرون و بر گردم ببینم ی دختر ۲۳ساله دارم که کل خونه منفجر شده و حتی لیوان خودشو جمع نکرده قاط می زنم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

کاش میرفتی والیبالمرتضی مهرزاد مگه نبود به خاطر قدش از خونه بیرون نمیرفت رفته والیبال نشسته تیم ملی ...

اسکولیوز دارم از بدو تولد و بخاطر همین بدن خشکی دارم و نمیتونم اونقدر ها فرزو زرنگ و سریع باشم

اعتماد به نفس داشته باش .حالا اون کار نشد یه کار دیگه.کم نیار .اعتمادتم از دست نده .اعتماد بنفست رو ...

یعنی هرجا بیرونم کردن بازم کم نیارم؟ حتی اگه این رویه ۲۰ باز اتفاق افتاد؟