2777
2789
عنوان

ناپدری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون کجاست؟چرا از شما طرفداری نمیکنه؟چرا مادرتون خودش نمیشوره؟

مامانمم طرف اونو میگیره میگه تا ۴ سرکارم خسته ام نمیخوام کارای خونرو کنم تو که ۲۳ سالته تو خونه ای چه غلطی میکنی .

چه ربطی داره ؟

از ۱۱ سالگیم باهاش دارم زندگی میکنم از وقتی دیپلم گرفتم و مدرسم تموم شد اخلاقش باهام بد شد و سر اینکه لیوان کثیفم بعد چای روی ظرفشویی باشه کلی فحش بهم میده و لیوانمو رور میریزخ

سرکاریم بابا 

رمان خونده دیشب

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

وقعا طبیعی نیست رفتارش نه؟انقد همش میگه که من فقط روزی چندبار ظرف نمیخورم و یه بار شستن خوب نیست من ...

پاشو برو‌خونه دایی عمو .بگو که اقای لجن اذیتت میکنه.بگو که می خوای مستقل باشی.

برو کار کن .تو اجتماع باش.مردمم اگه قدت رو مسخره میکنن.گوه زیاد میخورن.اعتنا نکن.قد.قیافه .اندام و...رو‌خدا میده به ادم.یه مدت اهمیت ندی به حرفهای مردم تو بیرون ..بعدشم کمی پول دستت امد یه خونه نقلی کرایه کن .تنها زندگی کن.جور بابای نا پدریت.

پاشو برو‌خونه دایی عمو .بگو که اقای لجن اذیتت میکنه.بگو که می خوای مستقل باشی.برو کار کن .تو اجتماع ...

اخه روابط عمومی ندارم تو فکر ظرفشوری رستوران بودم که اونم الان منصرف شدم

دختر خوب 

حالا مادرت تا ۴ سرکاره خب شما هم که سرکار نمیری حداقل مسئولیت کارای خونه رو به عهده بگیر واسه خودتم خوبه

هر چند که طرز صحبت کردن پدر خونده اتم زشته

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24