2777
2789
عنوان

ناپدری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست
ببین مردا رو تمیزی خثنه حساس هستنشما میگی تا ۱۸سالگی کارت نداشت چون درس میخوندی پس این نشون میده ادم ...

نه اینکه چون ظرف دیشبو نشستم بیای صبح فحش بدی بخاطر ۷ تا ظرف!

میگی دیر تر بشور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که چون ظاهر و روابط عمومی و اعتماد بنفس ندارم و فرز نیستم منو از فروشندگی لوازم آرایشی بیرون کر ...

ان کار نشد کار دیگه ادم ک از  بدو تولد فرز نیست باید تجربه کنی زندگی کنی

قبول داشته باش خودتم نمیخای ی تکونی ب خودت بدی 

نه اینکه چون ظرف دیشبو نشستم بیای صبح فحش بدی بخاطر ۷ تا ظرف!میگی دیر تر بشور

ببین من با فحش دادنش موافق نیستم

حق همچین کاری هم نداره

ولی شما هم بی تقصیر نیستی

نمیشه بدون هیچ مسئولیتی بمونی که

خودت گفتی چون قبلا مسیولیت درس خوندن داشتی کاری به کارت نداشت

بنظرم با مشاور صحبت کن

احتمال افسردگی رو در شما میدم

ببین اینکه ی جا مشغول کار بشی و موفق نباشی و اینقدر نا امید باشی اصلا درست نیست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

فروشگاه ها واسه چیدمان قفسه نیرو میخوان بنظرت هرکسی میتونخ؟

چرا نتونی گلم .به خودت وتواناییهات ایمان داشته باش .اگه می خوای تو اون خونه نباشی .حتما ایمان بیار وبرو .موفق میشی.

هر روز هم قبل رفتن به سر کار یا هر جا .ایت الکرسی بخون به نیت هدفت .مثلا بگو میرم قفسه ها رو بچینم هر وندتا تونستی بخون .بخدا معحزه است

همش میگی نمیدونم نمیتونم 

منتظر معجزه ای یهو خوشگل و خوش اندام بشی و کار خوب از آسمون بیوفته پایین

خیلی طرز فکر بچه گانه ای داری

اینو بدون فثط خودت میتونی خودتو نجات بدی

اونم با اراده و کنارگذاشتن ناامیدی

همش میگی نمیدونم نمیتونم منتظر معجزه ای یهو خوشگل و خوش اندام بشی و کار خوب از آسمون بیوفته پایینخیل ...

آره خاله هامم بهم میگن به قیافه و اندامم توجه نکنم و رو کار فوکوس کنم

جهش ژنتیکی

سعی کن دل ناپدریتو بدست بیاری همین که آدم مودبی هست خداروشکر کن من یه دختر ناتنی بعدا اومد خونه من عین تو میکرد ردش کردم رفت دیگه پدرمو درآورد همسن تو بود تو هم مرتب باش هی نگو خستم فلان فوقش دکتر برو کمبود ویتامینی چیزی داشتی باهاش همکاری کن پدرت فوت شده؟

اول ک باور نکردم فیک میزنه تاپیک و کامنتات

ولی اگه واقعیه حق دارن درسته طرز برخوردشون خوب نیست ولی حق با اوناست 

شما تنبلی اینم که نمیری سرکار از تنبلیه ربطی به قد و اعتماد به نفس نداره 

مادرت سرکاره بعد تو دو تا ظرف زورت میاد بشوری خب اون بنده خدا هم اذیت میشه 

بچه نیستی که فقط بخوری و بخوابی 

هزاران نفر هستن از شما لاغرتر ولی همه کارهای خونه رو خودشون می‌کنن یعنی چی نمیتونم طرف بشورم توانم کمه همه اینا از تنبلیه منم بودم عصبی میشدم باهات دعوا میکردم تا قبل دیپلم کارت نداشته چون بهانه ات این بوده که دارم درس میخونم بعدش دیگه نه سرکار میری نه تو خونه کار می‌کنی عصبی شده باید خرجت هم بده 

اول ک باور نکردم فیک میزنه تاپیک و کامنتاتولی اگه واقعیه حق دارن درسته طرز برخوردشون خوب نیست ولی حق ...

کسایی که قدشون بلنده بدنشون زیاد کمبود داره ایشون باید قرص کلسیم و مولتی ویتامین بخوره تغذیشم خوب باشه

بعدم توخونه افسردگی گرفته من درکش میکنم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

ببین عزیزم اول سعی کن یکم بدل مادر و ناپدری راه بیای تااحترامت رو نگه دارن بعد سعی کن از مادرت بخای برات قرص کلسیم و ویتامین بخره اگر میدونی نمیخره پول جمع کن بخر 

غذاتو بخور یکم هم ورزش کن

قدبلندها بدنشون کمبود زیاد پیدا میکنه باید بخودت برسی 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋