2777
2789
عنوان

اون دنیا برای خارجیا و کسایی ک دین ندارن چجوری حسابرسی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم فکر کنببین خالق جهان هستی با چنان عظمت و نظمی که از تجسم و تصور ما خارجهبخواد بنده هاشو به خاطر ...

اخه تو قران گفته قرانی ک خیلی چیزا گفته و واقعیت دارن

مثلا گفته بود دقیق یادم نمیاد یه چیزای رو مورچه راه رفتن و بدن آن ها شکست

یه نفر گفته بودمگه مورچه شیشه اس ک بکشنه

چند وقت پیش یه دانش مند کشف کرد ک درصد زیادی از بدن موچه از شیشه تشکیل شده! 

و خیلی چیزای دیگه ک تو قران اومده

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

یکم فکر کنببین خالق جهان هستی با چنان عظمت و نظمی که از تجسم و تصور ما خارجهبخواد بنده هاشو به خاطر ...

پس چرا این دنیا پیچیدن برا ی تار مو و لاک ناخن و بخاطر همون چقدر کشته شدن و زندون رفتن و کتک خوردن؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ولی دین اسلام برترین دینه.

اصلا کاری به ادیان مختلف ندارم

انسانیت از هر دینی بالا تره

این نظر منه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخه تو قران گفته قرانی ک خیلی چیزا گفته و واقعیت دارنمثلا گفته بود دقیق یادم نمیاد یه چیزای رو مورچه ...

خیلی به چیزایی که دانشمندان مخصوصا ژاپنی ها کشف میکنن و  توی ایتا اطلاع رسانی میشه اعتماد نداشته باش

من یه موردش رو دقیق یادمه که کشف دانشمندان ژاپنی بود برای فایده روزه برای بدن و اینکه حتما 30 روز باشه و ... 

اصل مقاله رو پیدا کردیم و ترجمه کردیم، اون پزشک تاکید کرده بود که نخوردن آب برای چند ساعت متوالی آسیب های غیر قابل جبرانی به بدن میزنه و فقط  غذا نخوردن برای 8 الی 10 ساعت در روز میتونه به بازسازی و تصفیه بافت‌های مضر بدن کمک کنه

منتها متنی که توی شبکه های مجازی ما می‌چرخید هیچ حرفی از اب خوذدن نزده بود

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

پس چرا این دنیا پیچیدن برا ی تار مو و لاک ناخن و بخاطر همون چقدر کشته شدن و زندون رفتن و کتک خوردن؟

معلومه. این چیزا بیشتر سیاسیه تا مذهبی‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عالمان دینی (راهب و کشیش و اخوند و موبد و ...) برای فریب مردم و رونق دکان خودشون هزاران ترفند و راه دارن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اصلا کاری به ادیان مختلف ندارمانسانیت از هر دینی بالا ترهاین نظر منه

ببین بنظر من دین اسلام ماها خراب کردیم وگرنه تو دین اسلام یا دین خدا بدی وجود نداره 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

ببین بنظر من دین اسلام ماها خراب کردیم وگرنه تو دین اسلام یا دین خدا بدی وجود نداره

من با خیلی چیزاش مخالفم مثلا حجاب.

و چیز های دیگه.

برای همین تصمیم گرفتم انسانیت رو رعایت کنم‌.

دین اسلام و دین یهود شبیه ترین ادیان به هم هستن . از نظر احکام و قوانین و ...

ولی ببین  علمای هر دو دین چه دشمنی ها با هم داشتن از اول پیدایش تا الان؟ 

اصل دین فقط برای آرامش درونی انسانها و ساختن روح هست، ولی بقیه شو خودتون میدونید که چطور خراب شده و میشه ....

عزیزم چیزی داریم به اسم جهل‌تو احکام(یعنی ندونستن)

شما مثلا نمیدونی اصن‌چیزی به نام اسلام هست خب مشخصه خدا کمتر حسابرسیش میکنه تا اونی که همه چی در اختیارشه!

مثلا یکی که تو خانواده غیرمذهبی بزرگ شده طبیعیه خدا ازش انتظارش کمتر باشه تا اون مذهبیه

و ارزش بالایی داره توی مکان با عقاید متفاوت تو متفاوت باشی...

ولی ببین حسابرسی خدا خیلیی دقیقه اصن ما نمیتونیم‌بگیم کامل 

اتفاقاااا یجاهایی،همین خانواده مذهبی که نیت بدیم ندارن ولی روش اشتباهه بچرو زده میکنن و اونجا هنر بچه چیه؟که اون زده نشه

انسان در ازای سختیای که میکشه از عذابشم کم خواهد شد،ولی در صورتی که خودش تو عذابش سهیم نباشه با اشتباهاتش.‌‌‌..سعی کنیم تو امتحان خدا باهوش باشیم/: