2777
2789

همیشه برام سوال بوده کسی ک دین نداره یا اونایی ک مسیحن یا با دین اسلام آشنا نیستن اون دنیاشون چجوریه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من انسانیت

چیزی که از هر دینی مهم تره

وگرنه همه باید برن جهنم فقط کشور های مسلمون برن بهشت

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مثلا یه مثال میزنم برا جریان غزه ما مسلمونا چکار کردیم غیر از تماشا؟

اما دیدیم خارجیایی که دین نداشتن یا مسیحی بودن حالا نه زیادم مذهبی 

برای غزه چکارا که نکردن 

خب قطعا اونی که برای یه مظلوم تلاش میکرده جای خیلی بهتری از ما تماشاچی ها داره 

ما اصلا تو دین خودمونم داریم‌که میگه کافر عالم از مسلمان جاهل بهتر و اون میره بهشت اما مایی که عمرمون فقط با کارای دنیوی گذروندیم قطعا اون جایگاه نداریم

مثلا ادیسون مسلمان نبود ولی قطعا جاش بهشت

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

به نظر من انسانیتچیزی که از هر دینی مهم ترهوگرنه همه باید برن جهنم فقط کشور های مسلمون برن بهشت

ولی دین اسلام برترین دینه.

مثلا یه مثال میزنم برا جریان غزه ما مسلمونا چکار کردیم غیر از تماشا؟اما دیدیم خارجیایی که دین نداشتن ...

موافقم

یکم فکر کن

ببین خالق جهان هستی با چنان عظمت و نظمی که از تجسم و تصور ما خارجه

بخواد بنده هاشو به خاطر مثلا تار مو یا لاک ناخن یا خوندن و نخوندن نماز تقسیم بندی و مجازات کنه ! 

جور در نمیاد   

اینکه جغرافیای محل تولد من بخواد تعیین کننده ملاک حسابرسی من باشه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...