2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خیلی غصه میخورم مامانای ابتدایی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 45 پست

ببین تا حدی طبیعیه اگر یه کلمه را خیلی باهاش تمرین کنید بعدا اونم باز غلط مینویسه؟ بچه من دیکته ش سر کلاس خیلی بده چون پیش بچه ها تمرکز نداره ولی تو خونه خوب مینویسه مشکل تمرکز هست یه کلمه رو باهاش تمرین میکنم اونو تو مدرسه اشتباه مینویسه ولی تو خونه نه پس مشکل حواس‌پرتی هست بچه هستن به نظرم طبیعی هست فشار زیاد نیارید که از درس زده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجه بود به حرفاتون؟توی حرف زدن و نقاشی کشیدن و اینا مشکل داشت؟شده تاحالا بهش بگی بهت جایزه میدم ...

نه بابا این حوریم نیست بدبدخت😂😂

ترسوندی منو.

همه جیش هوبه...همههههه چییش....حتی اگر باهاش صحبت کنی برخورد داشته باشی باهوش بنظر میرسه...ولی برای املا و ریاضی گیج میزنه

اخه زودم خسته میشه.چجوری باهاش تمرین‌کردی؟

ببین پسر من املا و ریاضی ضعیف بود من این دوتا درس و هرروز باهاش کارکردم مثلا صبح نیم ساعت املا و کلمه سخت میگفتم بهش تنقلات میوه وخوراکی میدادم دوباره نیم ساعت شروع میکردم سرجمع یه ساعت صبح یه ساعت بعدازظهر

نه بابا این حوریم نیست بدبدخت😂😂ترسوندی منو.همه جیش هوبه...همههههه چییش....حتی اگر باهاش صحبت کنی ب ...

بچه منم همینه نترس کلاس دوم هستن بچه هستن شیطنت دارن توقع دارید که مثل آدم بزرگا یاد بگیرن ؟ چیزی که تازه دارن شروع میکنن نترس و نگران نباش بهش قرص امگا بده و تقویتش کن و مدام تشویق کن حتی الکی به خدا معجزه میکنه

تابستون باهاش کار کردی کلاس اول رو ؟ معلم روش تدریسش اصولی هست ؟ دخترت اهل نظم و چهارچوب هست و برنام ...

زود میخابه ...اره خوبه.ولی دور کوشی و بازیه همش...تابستونم ماه اخر همش کارکردیم..اول سال تحصیلی خوب بود الان ک هی داره سنگین میشه قاط زده

نه بابا این حوریم نیست بدبدخت😂😂ترسوندی منو.همه جیش هوبه...همههههه چییش....حتی اگر باهاش صحبت کنی ب ...

برادر منم همینطوری بود 

مامانم از کلاس اول براش خیلیی وقت میذاشت

مینشست بالای سرش

تا میتونست بهش املا میگفت،اینقدر املا میگفت که دستاش درد میگرفت و به شدت از مامانم حساب میبرد و مجبور بود بنویسه

حتماا خیلی براش وقت بزار تا تنبلیش بره

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین پسر من املا و ریاضی ضعیف بود من این دوتا درس و هرروز باهاش کارکردم مثلا صبح نیم ساعت املا و کلم ...

من ۳عصر شروع میشه تا ۹شب...اخه کاملم ک نمیشینه یا دسشویی یا خوراکی..یا ابجیشو‌سیخ بزنه...کند دست هم هست یه خط بنویسه میکشه منو

خوره ی گوشیه متااسفانه

با گوشی ازش کار بکش گوشی و ازش بگیر بگو اول درس بعد گوشی اگ درستو کارشکنی گوشی خبری نیست،کاری ک من میکنم همینه گوشی و تلویزیون و میگیرم ازش مجبور میشه میخونه،امثاله بچه ی من وشما هیچ مشکلی ندارن و نیاز ب دکتر هم ندارن فقط تو درس تنبل هستن و حواس پرت وگرنه بچه های باهوشی هستن

زود میخابه ...اره خوبه.ولی دور کوشی و بازیه همش...تابستونم ماه اخر همش کارکردیم..اول سال تحصیلی خوب ...

کلمات سخت بنویس روی مقوا بزرگ بزن بالای تختش بصری که ببینه یاد میگیره کلمات سخت هر درس را بنویس اگر تخته وایت برد هم باشه راحته می‌نویسید و پاک میکنید کلمه جدید مینویسین

من ۳عصر شروع میشه تا ۹شب...اخه کاملم ک نمیشینه یا دسشویی یا خوراکی..یا ابجیشو‌سیخ بزنه...کند دست هم ...

خب تایمش زیاده بچه کلافه میشه دیگه سعی کن یه ساعت باشه مفید باشه حالا اگ ازت حساب هم ببره چه بهتره پسره من ازم حساب میبره 

با گوشی ازش کار بکش گوشی و ازش بگیر بگو اول درس بعد گوشی اگ درستو کارشکنی گوشی خبری نیست،کاری ک من م ...

خیلی هواسش پرته..فک کن من هرروز براش کلی وقت میزارم..بعد معلمش دیروز‌میکه چرا تکالیفش ناقصه..چرا کتاب نمیاره...حالا هی قسم ک بخدا من رسیدگی میکنم..بعدا کاشف به عمل اومده خانوم بخاطر ک نکارششو ننویسه گفته من اصلا نگارش نیاوردم..کویزنر دادم ببره مدرسه...اصلا تز کیغش درنیاورده...بهشم گفتم گفت خانوممون ک‌نگفته درش بیاز

دردش فقط تنیلیشه پس دخترم ؟

خودت میگی همش میخواد با گوشی بازی کنه

کلا گوشی رو حذف کن براش،باعث عدم تمرکزش میشه

هیچ جوره سمت گوشی نره

خیلی هم وقت بزار بهش املا بگو و تمرین کن باهاش

اگه دیدی باز جواب نمیده،ببر متخصص

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.