خیلی نکرانشم.انکار اصلا توهپروته..خیلی غصه میخورم.مطمنم خنگ نیست ..ولی نمیدونمپجرا همه چیوچپکی جواب میده...املاش چرتی پرتی مینویسه...ریاضی براخودش جواب میده...شتید تز ده بخاهم به درساش نمره بدم ۳بدم.کلاس دومه...فقط روخوانیش بدک نیست...توروخدا کمک کنید..جکار کنم.بسته به شرایطش کلمه رو مینویسه یه وقت درست یه وقت همونو غلط...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین دخترت تنبلی میکنه یه مدت باید تمام وقتتو بزاری براش همش تمرین و تکرار کنی پسر منم اینطور بود حواس پرت یه سال وقتمو براش گذاشتم هر روز املا و ریاضی کار کردم الان کلاس چهارم خیلی بهترشده
تابستون باهاش کار کردی کلاس اول رو ؟ معلم روش تدریسش اصولی هست ؟ دخترت اهل نظم و چهارچوب هست و برنامه ریزی براش داری ؟ مثلا ساعت مشخص مشق نوشتن و خوابیدن داره ؟ دائم دور گوشی و تلویزیونه ؟ اگر همه اینا درسته و بازم بچه ات درسش ضعیفه دیگه برو دنبال مشاوره اصولی برای تمرکزش
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚