2777
2789
ایشالا که بچه جاریت وسیله پرت کرد سمت نوزادت بچه ش را ناز و نوازش میکنی

چرا متوجه یک چیز نمیشید 

بک بچه هست که پسره شیطونه و مشکل کمی شنوایی داری 

و بازی میکنه 

نوزاد نبایدوسط سالن توی جمع بلشه 

انگار کسی نوزاد ندیده 

خواهر من تازه زایمان کرده بچه تو اتاق میخوابه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکرشه واقعا کجاش مشکله تربتی دیده و نفهمیدم

جوابش رو بده خب یادبگیر دفاع کنی اینجوری خودخواهی نمیکنی

میتونی بهش بگی مشکل تربیتی شما داری که فرافکنی میکنی به دیگران 

انسان ها ویژگی هالی که خودشون دارن حس میکنن دیگران دارن 

یا میتونی یکی از کجای حرفای من متوجه شدی ؟

یا مثلا میتونی یکی حد خودت رو بدون تشخیص بی تربیت بودن ما به تو نرسیده 

خونواده من منو خوب پرورش و تربیت دادن ولی انکار تو رو نه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا متوجه یک چیز نمیشید بک بچه هست که پسره شیطونه و مشکل کمی شنوایی داری و بازی میکنه نوزاد نبایدوسط ...

بچه نوزاد باید پیش مادرش بخوابه‌.

نه اینکه تنها تو اتاق بخوابه.

شما قطعا بچه. نداری وگرنه اگر کسی چیزی بزنه به بچت نمیگی چون پسر بچس عبنداره خشتکش میکشی رو سرش.

تا کی نوزاد رو قایم کنیم و بذاریم تو کمد استاد؟

برو بابا 

بیار وسط جمع بخوابون زمین از روش بگذرن بد بگو فلانی لگد کرد بهمانی پرت کرد 

نوزاد ظریف و ضعیف و باارزش جاش توی تخت خودش و یا گهواره بشه نه زمین وسط سالن

بچه نوزاد باید پیش مادرش بخوابه‌.نه اینکه تنها تو اتاق بخوابه.شما قطعا بچه. نداری وگرنه اگر کسی چیزی ...

اتفاقا دارم 

خواهرم تازه زایمان مرده بچه سیرش رو میخوره و دو ساعت میخوابه 

در اتاق میبندیم نصفه تا صدا اذیتش نکنه وقتی بیدار شد میاد یکم سالن بغل مادر بزرگ و خاله دویباره مامان شیر پوشک لالا 

بچه نوزاد باید پیش مادرش بخوابه‌.نه اینکه تنها تو اتاق بخوابه.شما قطعا بچه. نداری وگرنه اگر کسی چیزی ...

خوب درصورتی که هدف و قصد زدن بچشو داشته باشیم حق اعتراض داره.تو توخیابون دو تا ماشین کنارت تصادف کردن یکی بمیره میری یقه طرف و میگیری میگی قرار بود نزدیک بود یا اگه من میمردم چی شکایت میکنی....

خوب درصورتی که هدف و قصد زدن بچشو داشته باشیم حق اعتراض داره.تو توخیابون دو تا ماشین کنارت تصادف کرد ...

تلاش کن از همین سایت که گاهی طرف با جواب های منطقی و سکوت نمیفهمه باید تند جواب بدی 

از اینجا یادبگیر چطور گاهی تند جواب بدی 

مثلا اون شب پرت کردن وسیله توسط فرزند شما ناراحت شدن جاری حق بود اما تهدید و داد زدن سر پسرتون نه 

شما باید اون لحظه معذرت نیخواستید و به بچه تون میکفتید که اینجا بازی نکن یا به جاریت میگفتی بچه رو ببره تو اتاق

برو بابا بیار وسط جمع بخوابون زمین از روش بگذرن بد بگو فلانی لگد کرد بهمانی پرت کرد نوزاد ظریف و ضعی ...

شما نوزاداتونو وسط سالن ول میکنید ؟🤣

فکر کردی بقیه هم مثل شما ن؟

اتفاقا دارم خواهرم تازه زایمان مرده بچه سیرش رو میخوره و دو ساعت میخوابه در اتاق میبندیم نصفه تا صدا ...

شما اصلا دقت نکردی ک جاریش اومده بوده مهمونی خونه خودش نبوده ک بچه بزاره تو اتاق

حتی خونه خودشم باشه نوزاد باید جلو چشم پدر یا مادر باشه نه تنها تو اتاق اصلا نوزاد تنها نمیزارن 

اگر بچه داری تو تربیت بچت وقت بزار

وقتی بچت وسیله ای پرت میشه چ عمدی چ عیر عمدی اول باید به بچت تذکر بدی که پرت کردن کار بدی هست

بعد از طرف مقابل عذرخواهی کنی

اینجوری کسی هم جرات نمیکنه به بچت چیزی بگه.