2777
2789
عنوان

به نظرتون لپ تاپ بخرم یا گوشی 😬🤔

115 بازدید | 27 پست

دانشجوی ترم هفتم هییییچی از کامپیوتر سر در نمیارم ورد و پاور و اکسل اینا رو کلا بلد نیستم 

از طرفی گوشیم قدیمیه و ۶ ساله دارمش از همه چیش راضی ام فقط بعضی وقتا کند میشه در کل نه اهل اینستام نه اهل عکاسی

الان ۳۰ تومن دارم نمیدونم کدومو بخرم 

میخوام برا آزمون استخدامی بخونم گوشی بیشتر لازمم میشه یا  لپ تاپ

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این بوجه گوشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
گوشی اگر لب تاپ به کارت نمیاد هر چند با اسن پول لپ تاپ خوب گیر نمیاری

برنامه نویسی و طراحی اینا نمیخوام کنم برای کارای ساده دانشجویی یا دیدن فیلمای آموزشی اینا میخوام

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

برنامه نویسی و طراحی اینا نمیخوام کنم برای کارای ساده دانشجویی یا دیدن فیلمای آموزشی اینا میخوام

الان لبتاپ معمولی بخوای حدود ۶۰ تومن باید بدی 

خوب بخوای بالای ۱۰۰

فعلا امضا ندارم
لپ تاپ از این نظر بهتره که متونی باهاش کامپیوتر هم یاد بگیری.صفحش بزرگتره چشمم اذیت نمیکنه البته گو ...

باورت میشه گوشیم امسال ۶ ساله شد ولی خیلی همراه خوبیه فقط پی دی اف های درسی رو با گوشی باز میکنم و تماس و پیام  و همین نی نی سایت غیر از این کار دیگه ای با گوشی ندارم اینستا ندارم زیاد عکسم نمیگیرم ولی چون کامپیوتر بلد نیستم فکر میکنم از بقیه عقبم به تایپ ساده رو بلد نیستم 🤦🏻‍♀️ ورد و پاور اینا که بماند...

تا ترم ۷ نخریدی یعنی لپتاپ لازمت نیست دیگه

هر وقت لازم شده دوستام برام پاور درست کردن یا کافینت

چجوری تا ترم ۷ رسوندی خودتو

هر وقت لازم شد دوستام برام پاور درست کردن یا کافینت

الان لبتاپ معمولی بخوای حدود ۶۰ تومن باید بدی خوب بخوای بالای ۱۰۰

دیجی کالا رو دیدم حدود ۳۰ و ۴۰ هم هست که ۴۰ هم میتونم بزارم

هر وقت لازم شده دوستام برام پاور درست کردن یا کافینت

اگه ارشد میخوای بخونی حتما بخر

دانشجویی همیشه لپتاپ لازم داره 

ولی ترم ۷ دیگه اکثرش گذشته دیگه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...