2777
2789
عنوان

به نظرتون لپ تاپ بخرم یا گوشی 😬🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا رو دیدم حدود ۳۰ و ۴۰ هم هست که ۴۰ هم میتونم بزارم

مشخصاتش هم دیدی 

در هر حال هر کدوم ب دلت هست بردارم 

خواستی لب تاپ بخری حتما مدلش تحقیق کن و نظرات بخون

فعلا امضا ندارم
اگه ارشد میخوای بخونی حتما بخردانشجویی همیشه لپتاپ لازم داره ولی ترم ۷ دیگه اکثرش گذشته دیگه

اره ارشد میخونم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من مدل hpدست دوم ولی کیفیت خوب دارم سی تومن

نه ترجیح میدم یه مارک ارزون ولی نو بخرم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

مشخصاتش هم دیدی در هر حال هر کدوم ب دلت هست بردارم خواستی لب تاپ بخری حتما مدلش تحقیق کن و نظرات بخو ...

مررررسی

این مهارتا خب لازمه آدم یاد بگیره. نمیخوای شاغل شی بعدا؟

صددرصد 

به سلامتیپس یه دونه جمع و جوری رو بگیر خیلی به کار میاد ارشد پایان نامه داره اونو دیگه نمیتونی کافین ...

اره باید همین کارو کنم چه مارکی پیشنهاد میدی لنوو خوبه ؟ یا ایسر