2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 198 پست
وقتی دختر جهیزیه میاره فراهم کردن خونه به عهده پسره

خونه ک خریده فراهمه

توقع بازسازی اونم کابینت و لوله 

میدونی یعنی ۵۰۰میلیون لازمه

اونم داماد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد دیدم دختر و پسر ع وسی هم میگیرن ولی سر خونه و زندگی نمیرن. همون شب عروسی دختر میره خونه پدرش و داماد خونه پدرش. تا شرایط محیا بشه

تو ام بهش بگو اگر درست نکنی بعد عروسی بریم خونه مامان باباهاشون تا هر وقت درست کردی بعدش میام خونه خودمون

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
عزیزم پول نداره خب تغمیرات انجان بدهدخارای الان ماالله فقط میخام میخامی ذره دست تو جیب کنین ی کمکی ب ...

دختر چه وظیفه ای داره کمک داماد کنه جهاز خودش کمکه بهتره پسر اکه نداره یا ازدواج نکنه با از اول بگه توانش چقدره چقد میتونه مایه بذاره از خودش دنبال یه دختری باشه متناسب با جیبش

هردوش

اگه پول نداره مراعات کن 

بگو عروسی رو مختصر تر بگیرین هزینه ایی که میخواد اونجا خرج کنه یکم شو بزاره برا خونه اگه پول نداره ولی 

میتونه دربیاره و پول درنمیاره یا گشاده کلا حتما بهش بگو 

تا درست نکنی منم جهازمو نمیبرم اصلا نمیام تو اون خونه 

مجبور بشه درست کنه چون وقتی از الان میگه باشه ساله دیگه درست کنم ینی هیچوقت قرار نیست درست بشه 

اگه میتونه پول دربیاره ولی داره گشادی میکنه یا کلا پول 

داره ولی بی اهمیته براش حتما همین اول درستش کن 

ولی اگه نداره بهش سخت نگیر گناه داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دختر چه وظیفه ای داره کمک داماد کنه جهاز خودش کمکه بهتره پسر اکه نداره یا ازدواج نکنه با از اول بگه ...

بخدا پدرم هم قیمت همون خونه برام جهیزیه خریده اخه من ببرم اونجا خراب شن دوباه دربیام برا تعمیر😭😭😭😭