2777
2789
عنوان

برم اداره پست مامورو فحش بدم

638 بازدید | 52 پست

یه مامور مادر سنده ای هست دل بخواهی کار میکنه ما دیروز کلا خونه بودیم از دیحی کالا و باسلام بسته اوردن این مادر بخطا همیشه میزنه در خانه نبودن درخانه نبودن.

خیلی عصبیم دیروز بخاطر لباس و کفشام مهمونی نرفتم . الان حاضر شدم برم گ به دهنش بذارم. یبار ندیدم سر تاریخ بستمو بده

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش😐برو پست بگیر

هر سری باید ۲۰۰ هزینه رفت و برگشتم بکنم برم از پست بگیرم چرا باید بهم ضرر بزنه ک ونی

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

این بلا سر منم اومده، که باید پست برام یه نامه مهم میاورد با شوهرم هیچ جا نرفتیم نشستم خونه بیاره نیاورد زد در منزل نبودن سر نبود اون نامه جریمه هم شدم، پاشدیم رفتیم دعوا کردیم با مامور پست محلمون و شکایتم ثبت کردیم. الان دیگه سریع میاره عوضش کردن

همشون همینن، شوهرم خودش آدم خفنیه یه بار رفت رییس پست رو شست، بنده خدا دستش میلرزید گفت به کارمندام ماهی ده تومن میدن، اینا هم کار نمیکنن چیکار کنم؟!! بهشون گیر بدم دیگه سر کار نمیان ...

دی جی کالا به پست مربوط نیست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دیجی کالا و باسلام ، پیک های مخصوص خودشون رو دارن، با پست نمیفرستن

منظورم خونه بودیم بابا کارگر داشتیم برا نما اصلا این هیچوقت نمیاره همیشه سری اول میزنه خونه نبودن