2777
2789
عزیزم درکت میکنم بهت توصیه میکنم ویتامین دی ، آهن، مولتی ویتامین حتمااااا بخور .نجاتت میده

از نوع شدید .‌چجوری باید به خودت یگی افسردگی نگرفتی یا به فکرا اهمیت ندی 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم نو رسیده مبارک 

چند وقته زایمان کردین به سلامتی ؟ اگر روزای اوله که خیلی طبیعیه و یک مقدار باید باهاش کنار بیایید ولی اگه دوماهی هست که گذشته از زایمانتون بنظرم اگر کمک کنن اطرافیان توی کارها و نگهداری بچه حالتون خیلی بهتر میشه واقعا مهمترینش همینه و اینکه تو تایمی که کمکی دارین یه خودتون برسید به هر روشی که دوست دارید آرایش کنید برید یه لباسی تی شرت نو چیزی بخرید.... درکل به ظاهرتون برسید روحیتون عوض میشه 

از نوع شدید .‌چجوری باید به خودت یگی افسردگی نگرفتی یا به فکرا اهمیت ندی 😭

خودت رو درک کن .نیازی نیست به خودت سخت بگیری ، قبول کن که افسردگی بعد از زایمان یه چیز خیلی شایع هست و مطمئن باش فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی .هم خودت حواست به خودت باشه مرتب دوش بگیر ، مسواک بزن ، موهاتو شونه کن، نزار خودت رو تو آینه ژولیده ببینی ،مرتب مولتی ویتامین بخور ، اگه کمک داری بهشون بگو بیان پیشت اگه مقدوره بچه رو بزار پیششون برو نیم ساعت پیاده روی.با همسرت برو .

من افسردگی بعد زایمان داشتم و به معنااااای واقعی تنهای تنها بودم .از طرف همسر و مادرش کدام بهم فشار میاوردن و هر روزم با دعوا گذشت (هیچوقت نمیبخشمشون)و حتی از طرف خانواده خودم هم درک نشدم .ولی بالاخره بعد از ۸ماه خودم خودم رو نجات دادم .شروع کردم به مولتی ویتامین خوردن و رژیم گرفتن چون خیلی چاق شده بودم (بچه م شیر خشکی بود)همین که به کار برای خودم میکردم حالمو به مرور بهتر میکرد .

ببن اکثرا بعد زایمان افسذدگی میگرن من هنوز زایمان نکردم ولی درگیرشم حتی روانپزشکم رفتم 

ولی بخاطر تغییر هورمون هست برا ضعیفی بدنت هست بالاخره هرچی ویتامین بوده رسیده ب بچه یه بچه ساخته بدنت 

فقط خسابی به خودت برس مکملای خوب بخور مثلا پرنا مکس خیلی خوب بود برام برا بارداری شیر دهی 

گلاب زعفرون کمک کننده اس شبا قبل خواب 

ولی اگر طولانی شد و خوب نشدی برو دنبال درمانش خواهرم ن ب خودش رسید ن درمان کرد الان ۳ سال میگذره هی بد تر میشه دیگ نمیتونه مادری کنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

حتما حتما چای زعفرون یا شربت زعفرون چند روز یه بار بخور. عطر های گرم مثل گلاب و عطر گل نرگس استفاده کن... دکتر هم میتونی بری دارو بهت بده. ولی حقیقتا افسردگی خیلی بده ادم خیلی حال بدی میگیره دست خودشم نیست.

من همش خودمو سرزنش میکنم و میترسم

عزیزم من اینو نمی‌گم که بترسی فقط می‌خوام بگم درکت میکنم .وضعیت افسردگی من به حدی بود که نصف شب ها کاملآ هشیار بیدار میشدم و خودمو میدیدیم که از طبقه هشتم خودمو پرت میکردم پایین و حراسون همسرمو بیدار میکردم که پاشو مامان دلوین خودشو پرت کرد پایین .منظورم خودم بودم .بهت گفتم تنها بودم هیچ کس هیچ تلاشی نکرد که من خوب شم .علاوه بر این افسردگی مادر شوهرم مدام با ید رفتاری تحت فشارم میذاشت.مامانم اصلا هوامو نداشت بخاطر رفتار هام حتی ازم ناراحت هم میشد .اوج دوران کرونا بود ترس و استرس اون هم به کنار .ولی از یه جا به بعد با همه سختی هاش تنهایی خودمو از تو باتلاق کشیدم بیرون .الان دخترم مهد کودک میره و اون تایمی که مهد کودکم اون ۴/۵ساعت زمان رو مال خودمه.پیاده روی میرم.بازار میرم.خرید میکنم .می‌خوام بهت بگم نگران نباش روشنایی به زودی به زندگیت میتابه♥️