2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایید راجع به ازدواج و خرید خونه‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 65 پست
کنسل نکن غلط کرده سرکوفت بزنه مگه تخلاقشو نشناختی تا الان

چرا شناختم ولی چندین بار هی بحث خونه رو کشید وسط و گف فلانی انقد سالشه هنوز مستاجره گفتم یوقت سرکوفت نزنه ب من تقصیر من چیه بابام خونه نخریده من خودم درس خوندم کار کردم الان درآمد دارم دگ باید چکار کنم تاوان اینم من باید بدم😭😭

بگو‌نه نمیتونهمنم بابام بنده خدا نتونست موقع ازدواج خیلی منو ساپورت کنه منم درامد انچنانی نداشتم چشم ...

دمت گرم آفرین

کاش همه دخترها اینجوری باشن و پدر و مادرشون رو تحت فشار نذارن این پسرها رو هم پررو نکنن

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چیز بدی نگفته در کل ولیییییی هروقت خواست سرکوفت بزنه بگو خدا شانس بده دوستم یا فلانی پسره اومد خواستگاریش خونه داشت خودش دیگه از زنش پول نگرفت.... 

برادرشوهر من زنشو عقد کرد خونه زد به نامش یه راناهم خرید انداخت زیر پاش دختره جهازم نیاورد چون شوهرم اینا رسم دارن داماد همهههههه جهازو میخره ایشالله همیشه داشته باشن بخیل نیستم ولی واقعااااااا یسریا شانس دارن تو زندگی

شاید اینجوری گفته شما رو راضی کنه بگه الان نخریم دیگه مثل فلانی بعدنم نمیتونیم بخریم شماعم هر چقدر در توانتونه و قصد داشتید خرج کنید با هم برنامه بریزید هم برای جهاز و مراسمات هم خونه خریدن نیمخاد فشار بیارید به خودتون یا خانوادتون  همه جوره به نفعتونه خونه دار شدن

نسنجیده تصمیم نگیر دختر خوب حداقل ۳ تا ۴ جلسه راجع به وضعیت اقتصادی حرف بزنید و خواسته هاتون رو برا ...

میدونی میگم من نتونسته خونه بخره تقصیر من چیه من ب عنوان دختر در حد خودم حتی بیشتر درآمد دارم و دستم جیب خودمه دگ تاوان اینو چرا من باید بدم

دمت گرم آفرینکاش همه دخترها اینجوری باشن و پدر و مادرشون رو تحت فشار نذارن این پسرها رو هم پررو نکنن

اخه من چیکار کنم در حد خودم درآمد دارم دستم جیب خودمه دگ کم و کاستی های پدرمو نمیتونم همه رو جبران کنم ک هرچند تا الانم ی کارایی کردم ب عنوان کمک

بگم بابام نمیتونه خودم اگ بتونم ب مبلغی میذارم کنار خوبه؟ البته بابام بنده خدا برای من ماشین خرید دگ ...

اره حتما بگو چرا ک نه

توقعش خیلی زیادیه

بگو بابام شرایطش رو‌نداره منم انتظاری ازش ندارم خودم اگر بتونم انجام میدم اگرم نتونستم باهم انجام میدیم

ببین چیز بدی نگفته در کل ولیییییی هروقت خواست سرکوفت بزنه بگو خدا شانس بده دوستم یا فلانی پسره اومد ...

میدونی منم داشتم ب این فکر میکردم خواهر

خیلیارو دیدم با اوضاع بدتر با ی مرد خیلی ثروتمند ازدواج کردن طرف هیچیم نخواسته ازشون تازه من ک شاغلم هستم و دستم جیب خودمه دگ چیکار باید بکنم؟ 

اره میدونم سخته ولی از ترس اینکه سزکوفت بشنوم گفتم

سرکوفت نداره ولی راستش باعث افتخارم نیست خب،در کل تو چون خودت حساسی راجع به این موضوع زود ناراحت میشی،من که نمیشناسمش خودت بهتر شخصیتش و میدونی.