من یه برادرشوهربزرگتردارم که ازروز اول زندگی هردخالتی بگی کرد داشت عقدمونو بهم میزد من توعروسیم چقدازدستش گریه کردم بعدعروسی گفت میدونستم اهل زندگی نیست گفتم فقط ۱۴تاسکه مهرش کنید اخرشم زهرش به زندگیمون ریخته شد دست شوهرم شکست گفت نه عملش نکن من شکسته بند میشناسم بردش پیش اون آرنجش دیگه خوب نشدالان چندماهه اسیردکتروفیزیوتراپی حتی دوباره عملش کرد ولی چون بدجوش خورده بود دستش دیگه صاف نشد بعداین برادرشوهرم واسه یکاری شدید پول لازم داشت شوهرمن واقعا کاسه چکنم چه کنم دست گرفته بودبراش اخرشم طلاهای منو فروخت داد به داداشش بعد داداشش بعد یک سال نتونست پولوپس بده شوهرم گفت خب بایداندازه پولم شریک بشم حالا خانمش به هرجانشسته باگریه گفته سرمونو کلاه گذاشتن جاریم زنگ زده به شوهرمن گفته چراست ازسرمابرنمیداریدیکم باهم بحث کردن بعدم خواهرشوفرستاده خونه مامان گلایهه مامان منم اینقد سادس هیچی جوابشو بهش نگفته بنظرتون خودم زنگ بزنم به جاریم بگم اگه قراره ینفردست ازسرما برداره اون شمایید تازه قبولم نداره که شوهرم طلای منو فروخته بشون کمک کنه
فایده نداره ولی این حرفا چندساله رودلم مونده اخه فک کن ازاول بازندگیم چیکارکرد چقددخالت کردبخدا روزا ...
آره من بودم طلا نمیدادم به برادر شوهر.... خانواده شوهر غریبن همونطور که خودشون از یک غریبه با آدم بدتر رفتار میکنن.... ولی بهترین کارا رو براشون بکنی انگار نه انگار .... میخوای باز گوشی بردار بهش بگو .... من یک حالی هم بخوام حرف بزنم طرف متلاشی میکنم جایی نمیزارم برای برگشت.... تو هم محترمانه بگو.... بگو منم خواهرم میفرستم بهت بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!