2777
2789

من یه برادرشوهربزرگتردارم که ازروز اول زندگی هردخالتی بگی کرد داشت عقدمونو بهم میزد من توعروسیم چقدازدستش گریه کردم بعدعروسی گفت میدونستم اهل زندگی نیست گفتم فقط ۱۴تاسکه مهرش کنید اخرشم زهرش به زندگیمون ریخته شد دست شوهرم شکست گفت نه عملش نکن من شکسته بند میشناسم بردش پیش اون آرنجش دیگه خوب نشدالان چندماهه اسیردکتروفیزیوتراپی حتی دوباره عملش کرد ولی چون بدجوش خورده بود دستش دیگه صاف نشد بعداین برادرشوهرم واسه یکاری شدید پول لازم داشت شوهرمن واقعا کاسه چکنم چه کنم دست گرفته بودبراش اخرشم طلاهای منو فروخت داد به داداشش   بعد داداشش بعد یک سال نتونست پولوپس بده شوهرم گفت خب بایداندازه پولم شریک بشم حالا خانمش به هرجانشسته باگریه گفته سرمونو کلاه گذاشتن جاریم زنگ زده به شوهرمن گفته چراست ازسرمابرنمیداریدیکم باهم بحث کردن بعدم  خواهرشوفرستاده خونه مامان گلایهه مامان منم اینقد سادس هیچی جوابشو بهش نگفته بنظرتون خودم زنگ بزنم به جاریم بگم اگه قراره ینفردست ازسرما برداره اون شمایید تازه قبولم نداره که شوهرم طلای منو فروخته بشون کمک کنه 

مشکل نه جاریته نه برادر شوهرت

مشکل شوهر دهن بین شماست

یعنی چی به حرف اون رفته پیش شکسته بند؟

الانم جوابشو شوهرت بده نه تو

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل نه جاریته نه برادر شوهرتمشکل شوهر دهن بین شماستیعنی چی به حرف اون رفته پیش شکسته بند؟الانم جواب ...

اره میدونم ازپس شوهرم برنمیام داره زرندگیشو واسه داداشش به باد میده میگم حداقل جواب جاریمو بدم همه این حرفاچندساله رو دلم مونده

عجب گیری کردی

البته جاری که اسمش روشه.... شوهر شما هم دوست داره با داداشش یکی بشه وگرنه خودش می‌دونه ضربه خورده و میخوره.... به نظر من اصلا با جاریت دهن به دهن نشو این مسأله کاری و مردونه و دو تا داداش حتی بزنن هم بکشند باز داداش هستن ولی تو بیای یک چیز بگی میشی بد.... مادرتون حرمت نگه داشته نخواسته حرفی بزنه کدورت پیش بیاد.... وگرنه می‌دونه حق با تو هست.... تو با رامش و ریز ریز شوهرت بکش کنار اینقدر در گوشش بخون تا خودش تصمیم بگیره

اره میدونم ازپس شوهرم برنمیام داره زرندگیشو واسه داداشش به باد میده میگم حداقل جواب جاریمو بدم همه ا ...

اصلا این کارو نکن

بازم میگه جواب جاری بدم

شوهر شما اگر رفتارش درست بود جاری جرات نمیکرد زر بزنه

این حرفارو به شوهرت بگو نه جاری

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
مشکل نه جاریته نه برادر شوهرتمشکل شوهر دهن بین شماستیعنی چی به حرف اون رفته پیش شکسته بند؟الانم جواب ...

شوهر اسی هم مثل شوهر منه اینه نه میتونین به کسی نه بگن نه عرضه دارن از خودشون وخانواده خودشون دفاع کنن...آخه تا زمانی به اسی مربوط نمیشد که پای اینو وسط نمیکشیدن 

طلای پارسال کجا طلای امسال کجا 

واقعا شوهرت طلا فروخت؟؟؟؟به حرف برادرش نرفت دکتر؟؟؟چرا اینجورین خدایی؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عجب گیری کردیالبته جاری که اسمش روشه.... شوهر شما هم دوست داره با داداشش یکی بشه وگرنه خودش می‌دونه ...

فایده نداره ولی این حرفا چندساله رودلم مونده اخه فک کن ازاول بازندگیم چیکارکرد چقددخالت کردبخدا روزای ادل ازدواج همش داشتم گریه میکردم حالا طلاهامم داده بهشون بازم میگه سرموکلاه گذاشتن

شوهر اسی هم مثل شوهر منه اینه نه میتونین به کسی نه بگن نه عرضه دارن از خودشون وخانواده خودشون دفاع ک ...

بازم به نظرم هر حرفی هست باید باره شوهره بشه نه جاری.

شوهره اگر ادم بود کار به جایی نمیرسید که حرف به اسی برسه.

طلای پارسال کجا طلای امسال کجا واقعا شوهرت طلا فروخت؟؟؟؟به حرف برادرش نرفت دکتر؟؟؟چرا اینجورین خدایی ...

خودمم باورم نمیشههه میگه همخونمه کمکش نمیکردم  همه سرمایش به بادمیرفت

بازم به نظرم هر حرفی هست باید باره شوهره بشه نه جاری.شوهره اگر ادم بود کار به جایی نمیرسید که حرف به ...

همون دیگه آدم نیس ولی به خدا آدم وقتی میبینه زندگیش به خاطر سادگی شوهر وزرنگی و سواستفاده بقیه خراب میشه آتیش میگیره 

خودمم باورم نمیشههه میگه همخونمه کمکش نمیکردم همه سرمایش به بادمیرفت

بیا دیدی کرم از درخته

بگو نوش جونت که سرمایه اون به باد نرفت ولی آبروی زنت که ناموسته رو به باد داد زنداداشت