2777
2789
عنوان

فردا اولین روز از دانشگاهمه😍ولی دارم از استرس میمیرم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی منکه ترم اولیم برم براشون اوکیه؟

حسابی خوشگل کن روز اول لذت ببری

ریملتو پررر بزن 

با تینت دخترونه و خط لب 

به مقدار کم رژگونه 

اگه پوستت خوب نیست ضد افتاب رنگی بزن خیلی بهتره

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

😂😂😂اسی حال الانتو خریدارم میدونم چه حس باحالو کولی داره

واییی🤣🤣

ولب من از استرس دستام یخ زده اینو ک نمیخای؟😞😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

هیچ خبری نیست وحالا ارزومه کی تموم شه خلاص شمترم چهارم 2سال مونده

عزیزمم موفق باشیی

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

پوستت صافه؟ نه اصلا زیاد نیست

اره صافه و سفید پوستم

رژ گونه بزنم بد نیس؟البته متوسط میزنم خیلی پر رنگ نمیزنم

اره صافه و سفید پوستمرژ گونه بزنم بد نیس؟البته متوسط میزنم خیلی پر رنگ نمیزنم

نه بابا بزن اتفاقا

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

واییی🤣🤣ولب من از استرس دستام یخ زده اینو ک نمیخای؟😞😂

اروم باش فیلم ببین برو بیرون قدم بزن 

از فردا کلاسات ک شروع بشه وقت سر خاروندن نداری

ی نصیحت دوستانه 

درس بخون نزار شب امتحانی

دو دلیل داره یکی اینکه استادا و حتی پسرا و دخترای دانشجو از ادم درس خون خوششون میاد و باعث میشه محبوب بشی

دومیش پایه ات قوی میشه دیگ ترمای بعد درجا نمیزنی و حتی ارشدم خواستی بعد بخونی راحتتر میشی

حسابی خوشگل کن روز اول لذت ببریریملتو پررر بزن با تینت دخترونه و خط لب به مقدار کم رژگونه اگه پوستت ...

اتفاقا مژه هام بلنده وقتی ریمل میرنم انگار مژه کاشتم😁تینت نمیزنم چون یدونه دارم خیلی پررنگه همون رژ اوکیه؟من از ساعت ۱۰ میرم تا ۵ غروب..وسایل ارایشمو ببرم؟

عزیزم گفتم لباس فلان میپوشم و..دیدی؟

اروم باش فیلم ببین برو بیرون قدم بزن از فردا کلاسات ک شروع بشه وقت سر خاروندن نداریی نصیحت دوستانه د ...

جدی؟ینی خیلی سرم شلوغ میشه همون روز‌ اول؟

راستی من یکم کم حرف و خجالتیم در مقابل کسایی ک نمیشناسمشون..بدشون نیاد ازم