2777
2789
عنوان

شوهرم زندگی دومم رو نابود کرده اینارو هم فرستاده 📸 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 75 پست
عزیزم بنطرم ۵ سکه را قبول کن و برو سر زندگیت بخدا طلاق بده مال دنیا ارزش نداره انشالله بری زندگی تون ...

اخه یعنی چی ببخشه بره سر زندگیش

این اقا مشخصه نمیخوادش مشخصه میخواد سر ی بهونه راحت بتونه پرتش کنه بیرون چیزی ام یقشو نگیرخ

ادم زورش میاد یکی انقد ادمو خر فرض کنه

اون هدفش اینه مهریشو ببخشه چار روز دیگه پرتش کنه بیرون رااااجت و اسوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای من یه درصد میدونستم زندگی میخواد بکنه همون ۵ تا هم حلالش میکردم

جدی یعنی نقشه داره پس توام تعهد بگیر ازش بگو اگه بدرفتاری گردی باید همون ۱۴ تا را بدی و طلاق. 

من که زیاد از این چیزها اطلاع ندارم ولی خدایی نکرده اگر راهی به نجات زندگی نبود میتونید مهریه رو بدون جدایی هم مطالبه کنید، و اینکه بهتره آقا در خواست طلاق بده، یه کانال مشاوره ی حقوقی دارم توی تلگرام اگر خواستید دنبال لینکس میگردم براتون

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بعدم واسه اینکه زنو تحریک کنه به آدم خوب بودن با سیاست میاد جلو که نشون بده پول دوست نیستی و مهریه ر ...

همشون جدیدا همین شدن

اشغالا اگه راس میگین و ریگی ب کفشتون نیس چرا از مهریه میترسین؟!..

ادم نمیدونه چی بگه والا

عزیزم بنطرم ۵ سکه را قبول کن و برو سر زندگیت بخدا طلاق بده مال دنیا ارزش نداره انشالله بری زندگی تون ...

یارو خیانت کرده مگه اسی احمقه مهرشو ببخشه

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

اصلأ اتفاقا شوهرش میخواد طلاق بده و اصلا ایشون رو نمی‌خواد وگرنه مردی که همسرش رو بخواد چرا بگه مهریه رو ببخشه 

اگه ایشون درخواست مهریه کرده باشه بله حق با شوهره ولی مهریه فعلا که فقط تو سند ازدواجه 

همشون جدیدا همین شدناشغالا اگه راس میگین و ریگی ب کفشتون نیس چرا از مهریه میترسین؟!..ادم نمیدونه چی ...

دقیقا😒👍

همش ترسشون از پولیه که بابت مهریه قراره بدن

الانم از نظرم اسی نباید از حقش بگذره، باید تا قرون آخرشو ازش بگیره

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...