2777
2789
عنوان

شوهرم زندگی دومم رو نابود کرده اینارو هم فرستاده 📸 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 75 پست
اصلأ اتفاقا شوهرش میخواد طلاق بده و اصلا ایشون رو نمی‌خواد وگرنه مردی که همسرش رو بخواد چرا بگه مهری ...

من با همه ظلم هاش اسم مهریه نیاوردم حتی از شوهر سابقم  نگرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😒👍 همش ترسشون از پولیه که بابت مهریه قراره بدن الانم از نظرم اسی نباید از حقش بگذره، باید تا ...

اخه طرف اگه از خودش مطمین باشه از مهریه ترسی نداره

وگرنه کدوم‌زنی دستی دستی زندگیه خودشو خراب می‌کنه 

مهریه تنها اهرم فشار زنه برا وقتیکه مرد داره غلط اضافی می‌کنه..

من با همه ظلم هاش اسم مهریه نیاوردم حتی از شوهر سابقم نگرفتم

اشتباه کردی نگرفتی..مردا هر غلطی میکنن تهشم راحت و اسوده ولشون کنی برن!؟

باید دهنشو سرویس کنی که داره انقد تحقیرامیز باهات حرف میزنه فک می‌کنه خیلی زرنگه

من با همه ظلم هاش اسم مهریه نیاوردم حتی از شوهر سابقم نگرفتم

اون نمیخادت نفهم وگرن چرا وقتی بخاد باهاش زندگی کنی مهرتو ببخشی از خونه پرتت میکنه بیزون بلاکش کن تو سرت نخونه طلاقتو بگیر 

اون نمیخادت نفهم وگرن چرا وقتی بخاد باهاش زندگی کنی مهرتو ببخشی از خونه پرتت میکنه بیزون بلاکش کن تو ...

قبلش گفت توافقی رو قبول کن وگرنه جلو چشمت خیانت میکنم بنظرت من نمیدونم چی میخواد

قبلش گفت توافقی رو قبول کن وگرنه جلو چشمت خیانت میکنم بنظرت من نمیدونم چی میخواد

عجب ادمیه!

چقد بی چشم‌و روعه

توافقی قبول نکن بزار خودش بره درخواست بده مهرتم بزار اجرا

اخه طرف اگه از خودش مطمین باشه از مهریه ترسی ندارهوگرنه کدوم‌زنی دستی دستی زندگیه خودشو خراب می‌کنه ...

اره والا دقیقا

وقتی شروع کرد غلط اضافه کردن با همین مهریه  میوفته به پاش

یا تا قرون آخرشو میده 

یا میوفته پشت میله های زندان تا بفهمه زن بازیچه‌ی دست این نیست بعد یه عمر زندگی اقا یادش بیوفته اینا به درد هم نمیخورن

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

اره والا دقیقا وقتی شروع کرد غلط اضافه کردن با همین مهریه میوفته به پاشیا تا قرون آخرشو میده یا میو ...

جدیدا هم که ماشالا همینم از زنا گرفتن دیگه مردا هرررغلطی خواستن بکنن..حالم بهم میخوره ازین حجم از مرد سالاری

ازینجا ب بعد زنا باید بیشتر حواسشونو جمع کنن

چون دیگه همون مهریه رم نزاشتن بمونه تبذیلش کردن ب ی شوخی قدیمی..

دیگه ی زن ازین ب بعد باید تمام حق و حقوقشو بگره که راضی ب ازدواج شه وگرنه خرره

اگه اعصاب و روانت می‌کشه تو هم تا میتونی اذیت کن 

مطلقا غذا نذار واسش هیچ کاری نکن هیچی 

فقط غذا واسه خودت درست کن لباسای خودتو بشور و خوش بگذرون جوری که مجبور بشه درخواست طلاق بده خرجی هم باید بده 

جدیدا هم که ماشالا همینم از زنا گرفتن دیگه مردا هرررغلطی خواستن بکنن..حالم بهم میخوره ازین حجم از مر ...

خیلی بده که حق زن ضایع بشه

اره واقعا باید حق خودشو از این بی شعورا بگیره

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...