2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

204 بازدید | 21 پست

گفتم متاهل چون مجردا بیشتر احساسی جواب میدن

شما اگه پدرتون ماشین میداد بهتون و حاضر بود خونه هم براتون بخره قبول میکردین؟

شوهرتون بجز حقوقش هیچی نداره و پدرشم دائم بهش قول خونه و ... میده ولی تاحالا کمکی نکرده 

دارایی پدرشوهرتون از پدرتون بیشتره و موقع خواستگاری هم گفته خونه میخره

احتمالا اگه برین خونه ای که پدرتون میخره اون چند درصدی که احتمال داره پدرشوهرتون برای همسرتون خونه بخره از بین میره

اینم بگم به احتمال خیلی زیاد اگه صاحب خونه بشین خواهرشوهرتونم پدرشو مجبور کنه براش خونه بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرت نمیخره مطمعا باش بزار بابات برات بخره ب اسم خودتم باشه

قراره بخره ولی نمیخوام به شوهرم بگم و میخوام بدم اجاره

وقتی بابام ماشین داد پدرشوهرم فوری برای خواهرشوهرم ماشین خرید و به شوهرم گفت قرار بود برای تو بخرم دیگه شما خریدین

پدرشوهرو خواهرشوهرو ولش کن 

فکر آسایش و راحتی خودت باش

بعدم اگه پدرشوهرت خونه به تو بده به خواهرشوهرتم بده چه اشکالی داره!؟ 

پدرشما خونه بده دخترش خوبه ولی اونا این کارو برا دخترشون کنند بدهست؟!!!! عجبا

پدرشوهرو خواهرشوهرو ولش کن فکر آسایش و راحتی خودت باشبعدم اگه پدرشوهرت خونه به تو بده به خواهرشوهرتم ...

نه

میگم اگه بابام به من بخره پدرشوهرم به خواهرشوهرم میخره

نه به ما

قراره بخره ولی نمیخوام به شوهرم بگم و میخوام بدم اجارهوقتی بابام ماشین داد پدرشوهرم فوری برای خواهرش ...

باور کن تش دلت میسوزه که هیچی بهتون از پدرش نرسیده اصلا نرو بشینی تو خونه ای که پدرت میده

نهمیگم اگه بابام به من بخره پدرشوهرم به خواهرشوهرم میخرهنه به ما

آهان 👍 

خدا خیر بده پدرت رو 

خونه رو به نام خودت کن تحت هرشرایطی

به نام شوهرت نزنی یه وقت 

بده اجاره آدم مناسب که دردسر نداشته باشن برات