2777
2789
عنوان

درامداتون چقدره مگه

565 بازدید | 56 پست

بچه ها شغلاتون چیه مگه من خودم اداره کارم پارنترمم 20تومنه البته خب خیلی زیر و زرنگه تازه 1 ساله رفته تو این شغل سر ی سال اداره کارو دوبرابر بت و قراره بیشترشم کنه وللی همه میگن کمه و ای و فلان و بیسار و چرا میخاد زن بگیره و ....شماها درامدتون چقدره مگه بخدا ما ادمای معمولی جامعه ایم با زور ب همین داریم میرسیم چرا همه میگن کمه پس کسای ک اداره کار میگیرن کجان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرایی مثل تهران و مشهد و...... نمیشه زندگی کرد

ولی ما که شهرستانیم اوکی هست مخصوصا اگه خونه داشته باشید

الان اجاره خونه میانگین ۱۰ میلیون تومنه عزیزم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خانوادت موافق پارتنرتن؟

اره خییل چون خیلی پاک و مودبیه و خیلی زبر و زرنگد خیلی  درامدش قبلن خیلی بیشتر بود ب ی مشکلی برخورد کارشا عوض کردازه 1 ساله تو شغل جدید و کارمندیه 

اره خییل چون خیلی پاک و مودبیه و خیلی زبر و زرنگد خیلی درامدش قبلن خیلی بیشتر بود ب ی مشکلی برخورد ...

خوش به حالت ما دو تا دانشجوییم … خانوادم مخالفن …. همو خیلی هم دوست داریم … کاشکی برای ما هم بشه….از خدا میخام :)

زندگی شما ربطی ب دیگذان نداره ک بیان نظر بدن 

همسر شما هم جنم کار داشته باشه قطعا میتونه در کنارش کار ازاد هم انجام بده و دریافتیشو بیشتر کنه 

امان از حرف مردم ک گند زده ب زندگیا 

ی درصد فکر کنین از حسادتت دارن اینطوری میگنن 

شما قراره ازدواج کنی، پفک نمیخوای بخری ک اولویت زندگیتو گذاشتی ببینی مردم چی میخوان بگن 

درضمت اینجا مجازیه هرکسی میتوتی ی چی بگه اما شما باور نکن 

عزیزم ما خودمون اجاره خونمون ماهی 15 ولی پاتنرم خونه داره

خب من هم گفتم با توجه به اجاره خونه گفتم و شهرای بزرگ واقعا پاسخگو نیست

هرکسی با توجه به شرایط خودش میگه شما اشتباه میکنی نظر بقیه رو راجع به این چیزا میپرسی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕