2777
2789
عنوان

بچه سومم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 178 پست
فردا همین دختر میشه عصای دستت همین دختر به دادت میرسه پسرا همچین ولت میکنن میرن که فکرشو هم نمیکردی

اره خدا بهم لطف کرده دخترم میشه همدم منو باباش

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

منم دو تا پسر داشتم برای سومی که باردار شدم گفتم اگه دختر شد ،میزارم ترنم یا سوگند ولی قربونش برم سومی هم پسر شد ،خدا را صدا هزار مرتبه شکر میکنم و هیچ وقت ناشکری نکردم ،بقیه فکر میکردن خیلی ناراحت میشم چون یدونه دختر هستم و خودم خیلی دختر دوست داشتم ،ولی با وجود پسرم خدا را با تموم وجودم شکر میکنم ،دختر و پسر هیچ فرقی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو تا پسر داشتم برای سومی که باردار شدم گفتم اگه دختر شد ،میزارم ترنم یا سوگند ولی قربونش برم سو ...

عزیزدلم مهم سالم بودنشه منم این بچه خدادادی بود واله کسی که ای یو دی میذاره یعنی بچه نمیخواد

پسر هم پیشنهادبده اسم

سامیار

آراد 

آراز

آرش

داریوش

رادین

بردیا

خشایار

البته شاید بگین اسما برا ی نوزاد یجوریه اما من نظرم اینه که اچن بچه فقط چندسال بچس...بقیشو ی مرد بزرگه که نیاز ب ابهت داره

عزیزدلم مهم سالم بودنشه منم این بچه خدادادی بود واله کسی که ای یو دی میذاره یعنی بچه نمیخواد

آخی خدا حفظش کنه ،بچه منم خدا خواسته بود اتفاقا، بعد تو پنج سال اتفاقایی برام افتاد که فهمیدم ،پسرم معجزه خدا بوده برای روزای سختم 

نیکا بزار ، نیکای من اونقد دختر خوب و باهوش و حرف گوش کنیه واقعا با معنیش میخونه

عزیزم😍😍خدا دخترتو حفظ کنه و سلامت باشین❤️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آخی خدا حفظش کنه ،بچه منم خدا خواسته بود اتفاقا، بعد تو پنج سال اتفاقایی برام افتاد که فهمیدم ،پسرم ...

سلامت باشی عزیزم شما روش جلوگیری چی بود؟

فردا همین دختر میشه عصای دستت همین دختر به دادت میرسه پسرا همچین ولت میکنن میرن که فکرشو هم نمیکردی

دختر نعمته و برکت

ولی نمیدونم چرا ناشکری نمیکنم خدا از گناهمم بگذره و منو بهتر کنه ولی عاشق پسرمم

اونقدر که نمیتونم اندازه براش بگم

دیشب گفتم وقت زن گرفتنته گفت من زن نمیگیرم ۸سالشه با شوخی بود گفتم میخام بزرگ بشی عروسی کنی بابا بشی

گریه کرد گفت من دوس ندارم زن بگیرم که تو و بابا رو تنها بذارم