2777
2789
عنوان

بچه سومم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 178 پست
ناهیدیعنی پاک و بی آلایشان شاء الله بی خواهر نمونهو مونس براش بیاری

نه عزیزم این آخریه تازه خداداد بوده انشاالله همدمش خودمم من خواهرم ندارم

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر من نیکاست شبیه نیلاست دوقلو بودن نیلا و نیکا میذاشتم شاید

اسم دخترم لیلاست میگن با اون قاطی میشه معلوم نیست کدومو صدا میزنی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام عزیزم مبارکه دخترشیرین ترین هدیه خداست که به هرخونه ای میده..تواین شرایطتت برامنم دعاکن.دوتادخت ...

عزیزم حتما دعا میکنم اگه لایق باشم

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
اناهیتاکیاناآتانازو...اینهمه اسمقذیمی بودنش هم برات مهم باشه چون شاید اون بچه بعدا براش مهم بود اینک ...

پسر هم پیشنهادبده اسم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

صدف/دریا/بهار/ساحل/

طبیعیه اسمایی که مربوط به طبیعت هست رو انقد دوست دارم ؟ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بارانا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚