2777
2789
عنوان

بچه سومم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 178 پست
دختر نعمته و برکتولی نمیدونم چرا ناشکری نمیکنم خدا از گناهمم بگذره و منو بهتر کنه ولی عاشق پسرمماونق ...

ای جونم چه شیرین ولی بذار وقت زن گرفتنش بشه اون موقع خبرت میکنم خودمم دو تا پسر دارم

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید لوله هارو ببندی این تنها راهشه

من سال نود و نه بچم به دنیا اومد ،پرونده لوله بندی را پر کردم ،فرستادن تهران تا بیاد ماه هفتم بودم ،گفتن رد شده ،مثل اینکه دستور اومده بوده که دیگه بعد سه تا سزارین لوله بندی رد شده و باید چهار تا سزارین بشه تا بشه لوله بندی کرد ،دکترم انقد فحش میداد دولت و که ،میگفت تو اگه یه بار دیگه حمله بشی شکمت جوش نمیخوره که ،میگفت مردا نمیتونن بچه دار بشن از هیچی خبر ندارن  اون موقع تازه این قانون اومده بود ،دکترم انقد حرص خورد گفتم الانه خدایی نکرده سکته کنه🤭

خداحفظشون کنه نه با ای یو دی باردار شدم

ممنون عزیزم

همچنین بچه های شما🥰

هزینه ش چقدر شد؟ کدوم شهر انجام دادین؟

آخه بعضیا میگن با آی یو دی هم صددرصد نیس...

نیاز به استراحت مطلق و...داره؟

میشه اسمی پیشنهاد بدی به پسرام بخوره تلفظش آسون باشه

مه نیا

نسترن

پریماه

ارغوان

ترنم

بهار

به اسم خودت پسرت توجه نکن مهم زیبا بودن اسمه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سامیارآراد آرازآرشداریوشرادینبردیاخشایارالبته شاید بگین اسما برا ی نوزاد یجوریه اما من نظرم اینه که ...

پارسا چطوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.