2777
2789
عنوان

بچه سومم دختر شد

3184 بازدید | 178 پست

قربونش بشم من میخواد بشه مونس و همدم مامانش🥹😍

نظرتون در مورد اسم نگین چیه؟

قدیمی بودنش برام مهم نیست میخوام اسم فارسی انتخاب کنم معنیش خوب باشه تلفظش آسون پیشنهادی دارین خوشحال میشم بگید؟

اسم پسرام امین و محمد

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برات خوشحالم

با خودش نور و برکت میاره

منم برام اسم مهمه ساده و معنی دار و قشنگ باشه 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

به به قدمش مبارکه 

اسم قشنگیه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

رستا پناه ایلماه تیارا بهار خیلی شیکن

خوشا ب سعادتتون قدرشو خیلی بدونید لطفا فرق نزارید بین دختر و پسرتون

هرچقد ک برای پسر حمایتگیرید واسه دخترم باشید 

مث پدر مادر من نباشید فقط پسرشون رو حمایت میکنن 

ولی من با12م حقوق دارم له میشم حتی پول تو جیبیم بهم نمیدن

اگه دوس داشته باشین ثمین هم اسم قشنگیه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....