2777
2789
عنوان

کسی هست قبل از اینکه باردار شده باشه خواب بچشو دیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم من تخمک کشی کردم وقتی میخاسم برم انتقال بدم باردار بودمانشالله همین حس من رو تجربه کنی گ ...

😍😍

الهی امین 

ای خدا یعنی میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
پسر من ۲۲ سالشه بزرگهمن هم خواب دیدم یه آقای سید اسم بچه م رو صدا کرد گفت برو پیش مامانت. من هم اسمش ...

خدا پشت و پناه پسرتون باشه ان شاالله 🙏🏻❤️

قبلش نه اما سر دختر و پسرم زمانی که هنوز هفته های اول بود و جنسیت معلوم نبود قیافه هاشونو تو خواب د ...

ای جان 😍

خدا حفظشون کنه🙏🏻❤️❤️

من قبل حامله شدنم شاید یکسال قبلش دیدم یه پسره بور و لاغر دست بابامو گرفته دارن راه میرن از پشت دید ...

اخی ❤️❤️

در پناه خدا باشن ان شاالله 🙏🏻🤍

من ده بار خواب یه نوزاد مهربون و آروم و خواستنی رو دیدم که مال خود خودم بود. الان باردارمیعنی خوابم ...

تعبیر شده دیگه 😍😍❤️

خوش به سعادتتون 

برای منم دعا کنید ❤️

من خواب دیدم تو اتاق زایمان منتظرم بدنیا بیاد ، یک ماه بعدش باردار بودم

ای خدا ♥️♥️♥️

الحمدالله 🙏🏻♥️

بله من خواب دیدم یکساعت پیشم بی بی چکم مثبت شد🥺

مبارکه عزیزم

الحمدالله ♥️

با دل پاکتون برای منم دعا کنید لطفا 

دختر خالم خواب دیده بود من و خواهرم هرکدوم یه پسر بغلمونه، چند روز بعدش فهمیدم من و خواهرم باهم بارد ...

چقدر شیرین 😍😍

قسمت همه منتظرا بشه الهی ♥️❤️

تعبیر شده دیگه 😍😍❤️خوش به سعادتتون برای منم دعا کنید ❤️

امیدوارم مثل توی خوابم  بچم مهربون و خواستنی باشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ای جان 😍خدا حفظشون کنه🙏🏻❤️❤️

ممنون قشنگم 💕

خدا عزیزان شماروهم حفظ کنه 🤲

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .