2777
2789
عنوان

کسی هست قبل از اینکه باردار شده باشه خواب بچشو دیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن برای بچه دار شدن روز اول ماه محرم روزه بگیرید یه سال من روزه گرفتم شب تاسوعا خواب دیدم نوزاد من ...

خوش به سعادتتون 🤍

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
چه دعا یا توسلی انجام دادید که حاجت روا شدیدمن خیلی دوست دارم که برم سمت خدا و نیایش و توسلولی انگار ...

هیچی عزیزم 

من ی بار با شوهرم دعوام شد بهم گفت هیچکی با تو نمیتونه زندگی کنه گفتم چمه مگ گفت خودت میدونی چته(ناباروریم منظورش بوذ) انقد گریه کردم دلم شکست ب خدا گفتم من از تو پیش تو شکایت میکنم ک بنده هات دلمو میشکنن و تو سکوت کردی

همون ماه شهرزاد خانم اومد تو شکمم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

هیچی عزیزم من ی بار با شوهرم دعوام شد بهم گفت هیچکی با تو نمیتونه زندگی کنه گفتم چمه مگ گفت خودت مید ...

خدا حفظش کنه براتون 🤍🙏🏻

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
خدا حفظش کنه براتون 🤍🙏🏻

ممنون عزیزم 

من تخمک کشی کردم وقتی میخاسم برم انتقال بدم باردار بودم

انشالله همین حس من رو تجربه کنی گلم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

قبلش نه اما سر دختر و پسرم زمانی که هنوز هفته های اول بود و جنسیت معلوم نبود قیافه هاشونو تو  خواب دیدم و همینطور جنسیت شونو و درستم دراومد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من قبل حامله شدنم شاید یکسال قبلش دیدم یه پسره بور  و لاغر دست بابامو گرفته دارن راه میرن از پشت دیدم ولی وقتی پسرم به اون سن رسید دیدم دقیقا شبیه پسری هست که تو خواب دیده بودمش دقیقا دست بابامو گرفته بود و داشتن راه میرفتن از پشت نگاشون کردم خوابم اومد جلو چشمم 

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

من ده بار خواب یه نوزاد مهربون و آروم و خواستنی رو دیدم که مال خود خودم بود.  

الان باردارم

یعنی خوابم واقعی میشه؟ 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اره😍😍

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من