2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 113 پست

با اجازه استارتر، یه آپ هست اسمش ویپاده بانک مجازیه پاسارگاد

همون اول ۱ تومن وام بدون ضامن و چک و ... میشه گرفت

قرعه کشی دارن

و اینکه افتتاح حساب و صدور کارت فیزیکیش و پستش هم رایگانه

معتبر هم هست چون با شرکت های معروف و معتبری مثل اسنپ و دیجی کالا قرارداد دارن

و اینکه کد دعوت منو بزنید🥹❤️

BFLQYI

اگه لینک براتون ابی نشد تو خود گوگل مایکت و بازار هم‌ میتونید سرچش بزنید اسم‌اپو، اسمش ویپاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو فک کردی نمیشنوه اگه حموم باشم باید صدای پمپ بیاد اگرم جارو بکشم دیگه صدای جارو باید بیاد

عزیزم چرا دروغ؟!

اگر شما از سنخ خودشون هستی و همزبون هستی باهاشون خب باهاشون صحبت کن رابطه دوستانه داشته باش. به شرط اینکه بعداً از این حرف زدن‌ها داستان درست نشه اهل حرف درست کردن نباشند. 

راستش از اونجایی که اینجور ارتباط‌ها مال آدمای بیکاره و معمولاً هم بعداً دردسرهایی درست میشه من جای شما باشم رای خودم یک سرگرمی درست می‌کنم که توقع نکنند. 

الان شما بارداری بیرون از خونه رفتن برات خیلی سخته ولی الحمدالله الان کار خیلی آسون شده شما می‌تونی کلاس آنلاین یا آفلاین ثبت نام کنی و بعدم بگی تو کلاس بودم داشتم گوش می‌دادم یا نمی‌دونم داشتم تکالیف کلاسم رو انجام می‌دادم بدونن شما بیکار نیستی. 

پیشنهاد من اینه که بسته به علاقه و سلیقه خودتون کلاس آنلاین یا آفلاین خیاطی، گلدوزی ،خطاطی، نقاشی، زبان، قرآن، حفظ قرآن، یا اخلاق و...هر چیزی که خودت دوست داری.

شما الان جوونی باید به فکر رشد خودت باشی به قول خودت بارداری فردا می‌خوای بچه تربیت کنی ما اگر خودمون بزرگ نباشیم چه جوری می‌خوایم بچه تربیت کنیم؟

بچه ها براتون مهمه مادرشوهرتون پشت سرتون ب اشناها و فامیلاتون بدتونو بگه؟

برا من اول مهم بود همه چی مهم بود جوری حساس بودم که همش میخواستم انقد از خودم بگذرم تا خانواده شوهر پیش فامیلا ما با فامیلا خودشون از من بد نگن

ولی یکم که زندگی رفت جلو و رفتاراشونو دیدم 

دعواهایی که بین منو شوهرم انداختن باعث شدن شوهرم روم دست بلند کنه 

دعواهای وحشتناک که هنوز یادم میاد از ترس میلرزم

توقعات بی جا زورگویی و بی فرهنگی دخالت و...

اینارو که دیدم ترجیح دادم براشون انقد بدم باشم انقد ازم بد بگن ولی فقط از من بکشن بیرون و رفتم آمد نکنم باهاشون 

از خدامه اون یکی جاری هامو انقد دوست داشته باشن انقد عزیز باشن که منو فراموش کنن فقط

چقد زیبا نوشتی واقعا ازت حس خوب گرفتم خدا خیرت بده دختر

خواهش میکنم عزیزم 

من هرچی خوبی بود کردم بد دیدم 

تو زندگی انقد رو خودت کار کن ک اگه پیش خودتم ازت بد بگن فقط بخندی

برات مهم نباشه کی ازت خوب میگه کی بد 

تمرکزت رو بذار رو خودت و عزیزات 

پیش خدا خوب باش 

همین کافیه 

از آدمایی که اذیتت کردن دور شو 

من دور شدم فقط تو مهمونی های مهم میرم و سنگین حرف میزنم سوال نمیپرسم که ازم سوال پرسیده نشه 

حد و مرز گذاشتم 

یجور باش بقیه ازت بترسن 

من سر این چیزا زندگیم خیلی بهم ریخت خیلی زجر کشیدم خانوادم خیلی اذیت شدن گفتم تا کی تو سری خور بشم بترسم احترام نگه دارم

مثل خودشون جوابشونو دادم شر شدم سختی های که بهم دادن جبران نمیشه ولی بازم خوبه

الان راضیم

خواهش میکنم عزیزم من هرچی خوبی بود کردم بد دیدم تو زندگی انقد رو خودت کار کن ک اگه پیش خودتم ازت بد ...

خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم ک تونستی ازین مراحل سخت عبور کنی و مث نیلوفرمرداب بدرخشی امیدوارم ازین ب بعدت پر از خوشبختی و ارامش باشه