2777
2789
عنوان

یکی رو شناسایی کردم اینجا

156 بازدید | 12 پست

فامیلمون هست 

چقدر از شوهر و مادرشوهرش بد گفته ولی حق داره خیلی بدجنسه مادرشوهرش 

فک میکردم دنیا بزرگه ولی الان فهمیدم خیلی کوچیکه 

تو این سایت به این بزرگی و کاربر های زیاد من پیداش کنم  اصلا فک نمیکردم نینی سایت داشته باشه 

ندیده بگیر

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

من نزدیک یه سال پیش یکیو شناسایی کردم و دیگه هم تاپیک‌هاش رو نخوندم عکس مانتو گذاشته بود که می‌خواست بره عروسی بپوشه و شب من دیدم تو عروسی اومدم یک دو تا از تاپیکاش رو خوندم دیدم بله خودشه دیگه هم نخوندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک یه سال پیش یکیو شناسایی کردم و دیگه هم تاپیک‌هاش رو نخوندم عکس مانتو گذاشته بود که می‌خواست ...

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
من نزدیک یه سال پیش یکیو شناسایی کردم و دیگه هم تاپیک‌هاش رو نخوندم عکس مانتو گذاشته بود که می‌خواست ...

چه جالببببب

منم تاپیک هاش رو نخوندم زیاد 

ولی چون شک داشتم اسم خواهر شوهرش رو گفته بود تو تاپیک مطمئن شدم خودشه