2777
2789
عنوان

خدایی شماا باشید عصبانی نمی شید⁉️

121 بازدید | 16 پست

این دختر همسایه ما که حتی نمیدوونم کدوم همسایه است همش جیغ میزنه گریه میکنه ،اه خسته شدم 

دلم میخواد خودم برم سرش داد بزنم خفه. شه ،بچه ام‌مگه انقدر زر زرو میشه😑😑معلوم نیست چشه

دختر منم 7 سالشه همینطوره

چکار کنیم دست ما نیس گلم نمیشه که خفش کرد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر کن اون مادر بنده خداش چه حالیه. 😢

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دختر منم 7 سالشه همینطورهچکار کنیم دست ما نیس گلم نمیشه که خفش کرد

واا

چرا هی جیغ میزنه و زار زار میکنه؟مشکلی داره مگه؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وااچرا هی جیغ میزنه و زار زار میکنه؟مشکلی داره مگه؟

غرغروعه دیگه 

گاهی خییلی عصبی میشم،کلی باهاش صحبت میکنم ولی نتیجه ای نداره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو فکر کن اون مادر بنده خداش چه حالیه. 😢

کلا لاز بچه دار شدن منصرف شدم

همسایه پایینی. خودمم یه پسر شیطون داره ،طفلی روانی شدده دیگهه قبلا اصلا نمیزدش ولی ددیگه با دمپایی میزنه تا کنترلش کنه ،دیشبم داشت دعواش میکرد میگفت چرا همه جا ابرروم میبری عین نخوورده ها

واقعااااا سختته مادر شدن ،قبلا اینجوری تصورش نمیکردم

کلا لاز بچه دار شدن منصرف شدمهمسایه پایینی. خودمم یه پسر شیطون داره ،طفلی روانی شدده دیگهه قبلا اصلا ...

دیگه بچه همینه

اگه براشون مهمه این چیزا و بچه هم پرخور هست  باید بچه رو قبل مهمونی سیر کنن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین