2777
2789

🎥 پایگاه‌های آمریکا عامل بحران در ژاپن

جزیره اوکیناوای ژاپن، میزبان ۳۲ پایگاه نظامی آمریکاست که هر از گاهی، یک سرباز یا پیمانکار نظامی آمریکایی از یکی از این پایگاه‌ها به یک منطقه غیرنظامی میرود، دختری را میبیند که از او خوشش می‌آید و به راحتی به او تجاوز میکند! چون میتواند و معمولاً آن دختر در نهایت کشته میشود.

ساکنان این منطقه بارها اعتراض و شورش کرده‌اند و به بسته شدن یا جابجایی تاسیسات نظامی آمریکا رای داده‌اند. اما هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بعد اینجا یه عده برای رابطه با امریکا لح لح می زنن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مونده غم دخترای اکیناوای رو هم بکشیم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

غزه تموم شد؟! باز چسبیدین به اینا؟! باشه ما خودمون درجه یکیم هیچ مشکلی هم اینجا نداریم.

وفت کردی تاپیکامو بخون حسابی به مشکلاتمون پرداختم

عزیزم ما منبع مشکلاتمونو دستشونو باز گذاشتیم دارن غارتمون میکنن چشمها هم به روی حقیقت بسته

الان دهن باز كنيم ميريزن سرمونولي راستش حداقل اونا ميدونن كه يه خارجي داره اينكارو ميكنه

تاپیکامو بخون جای دوری نمیره دهنت هم باز کن هر چی خواستی بگو محترمانه بدور از بی ادبی جوابتو میدم

وفت کردی تاپیکامو بخون حسابی به مشکلاتمون پرداختمعزیزم ما منبع مشکلاتمونو دستشونو باز گذاشتیم دارن غ ...

منبع مشکلاتون همینان که الان تو قدرت نشستن

داغون شدیم بدبخت شدیم یه قطره بارون نمیاد 

همه چیمون غارت شده این عرب ها باید برن از این خاک. 

دین و ایینشون بردارن مارو راحت بذارن

منبع مشکلاتون همینان که الان تو قدرت نشستنداغون شدیم بدبخت شدیم یه قطره بارون نمیاد همه چیمون غارت ش ...

بله مدیران اجرایی کشور مشکلات کشور هستن ولی ربطی به دین و آئین نداره اتفاقا اگه اونا اعتقادی به حق و باطل داشتن انقدر رانت ایجاد نمیکردن انقدر فیش حقوقی نجومی و وام های میلیاردی و تیلیاردی با اقصاد شصت هفتاد ساله اونم اگر پرداخت کنن افشا نمیشد انقدر آقازاده و مفت خور نبود

آخ کاش متوجه بشیم اینا دلار و کردن ابزار رانت و با بالا بردنش برای صادر کنندگان نور چشمی خودشون و مجموعه های خصوصی مثل پتروشیمی فولاد چه پول هایی به جیب میزنن و نونشون تو خون ملت میزنن و با خرج یه مقدار کمی از این مبالغ برای پروژه بگیران و رسانه هاشون ذهن مردم و مسموم میکنن و همه چیز و میندازن گردن دین و مذهب و تحریم

بله مدیران اجرایی کشور مشکلات کشور هستن ولی ربطی به دین و آئین نداره اتفاقا اگه اونا اعتقادی به حق و ...

اگه دین مسخرشون نبود نمیتونستن اینقدر جولان بدن

مردم سرگرم کردن به مسجد و عاشورا و اربعین 

بعد بچه های خودشون در بهترین مکان های دنیا با بیکینی میچرخن

خب خودشون که میدونن دارن مردم فریب میدن

من هم میدونم اینا اصلا انسان نیستن تا برسه به مذهبی بودن هم میدونم با چی دارن مردم فریب میدن

و اینم میدونم اینها هیچوقت اصلاح نمیشن هیچوقت

هیچ جای دنیا مشکلاتی شبیه ما نداره

کشوری با دریای ثروت و معدن اما مردمش گوشت هم نمیتونن راحت بخرن تا به ماشین و خونه و سفر برسه

اگه دین مسخرشون نبود نمیتونستن اینقدر جولان بدنمردم سرگرم کردن به مسجد و عاشورا و اربعین بعد بچه های ...

تو انتخابات اخیر مردم برای چی به شخصی که برنامه نداشت و دروغ گو بود رای دادن؟حجاب فیلترینگ

اتفاقا به این دوتا خوب عمل میکنن چرا چون کسانی که دغدغه نون شب ندارن برن به خاطر همینا بهشون رای بدن راحت باشن حالا فکر کن اگه قشر محروم و فرهیخته برن به آدمهای درست رای بدن مجلس و خبرگان و ریاست جمهوری آدمهای پاک دستی باشن نتیجه چی میشه

اونا قشر محروم و نا امید کردن و کمرشون خم کردن و اصلا کاری بهشون ندارن و کنار گذاشته شدن قشر مرفه و بی دغدغه و نا آگاه هم دنبال آزادی پوشش و فیلترینگ خوب پس کار اونا راحته به بخور بخورشون میرسن 

اخیرا وام سی همت برای آقای اسپانسر رئیس جمهور افشا شده ینی فاجعه پشت فاجعه شصت هزار میلیارد از بودجه این مردم و ریختن تو بورس معلوم نشد کی خوردش بوی گرون کردن بنزین هم میاد

تا مردم به آگاهی انتخاب درست نرسن وضع همینه