ده ساله باهاشام اصلا اهل استوری نبود نهایت دو ماه یبار مناسبت خاص مذهبی چیزی میذاشت ....کم کم شروع شد یکی دوبار آهنگ های ب ظاهر عاشقونه که مفهوم منفی داشت مثلا منم بازنده ی بازی .... خاطراتت تو دلمه و این حرفا اعتراض کردم گفت تو منفی هستی آهنگ عاشقونه آس فلان براتو...... حالا روزی چهار پنج تا هر روز میزاره بیشتر حواسش ب محتواش هست زیرش قلب میزاره فقط چند بار گفتم خوشم نمیاد همون نمذاشتی بهتر بود باز الان دیدم گذاشته .... چرا دلم نمی ارزه چرا حس میکنم مخاطبش کس دیگه ای نه من ..... اینا همش تو واتساپ ..... چند روز پیش هم تو سرچ گوگلش دیدم نوشته چطور سر صحبت با یه دختر باز کنیم ب روش آوردم گفت دستم خورده لابد این حرفا .... اصلا حس خوبی ندارم چیزی هم ندیدم ازش جز سرکار پیش همیم اکثرا گوشیش دست میگیرم نمیدونم دارم دیونه میشم نکنه چون باردارم حسااسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!