ده ساله باهاشام اصلا اهل استوری نبود نهایت دو ماه یبار مناسبت خاص مذهبی چیزی میذاشت ....کم کم شروع شد یکی دوبار آهنگ های ب ظاهر عاشقونه که مفهوم منفی داشت مثلا منم بازنده ی بازی .... خاطراتت تو دلمه و این حرفا اعتراض کردم گفت تو منفی هستی آهنگ عاشقونه آس فلان براتو...... حالا روزی چهار پنج تا هر روز میزاره بیشتر حواسش ب محتواش هست زیرش قلب میزاره فقط چند بار گفتم خوشم نمیاد همون نمذاشتی بهتر بود باز الان دیدم گذاشته .... چرا دلم نمی ارزه چرا حس میکنم مخاطبش کس دیگه ای نه من ..... اینا همش تو واتساپ ..... چند روز پیش هم تو سرچ گوگلش دیدم نوشته چطور سر صحبت با یه دختر باز کنیم ب روش آوردم گفت دستم خورده لابد این حرفا .... اصلا حس خوبی ندارم چیزی هم ندیدم ازش جز سرکار پیش همیم اکثرا گوشیش دست میگیرم نمیدونم دارم دیونه میشم نکنه چون باردارم حسااسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچ وقت حسم بهم دروغ نمیگه کلا خانوما تو این مسائل خیلی تیزن سریع منظور طرف رو میفهمن اگه فکر میکنی مخاطبش تو نیستی شاید حست درسته
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
بهش چیزی نمیگفتی ولی بیشترودقیقترکنترلش میکردی شاید چیزی میفهمیدی الان که گفتی حواسشوجمع میکنه سوتی ...
نمیدونم خیلی بهم ریختم و اینکه گفتم شاید چون از سرچ معلومه اولاشه بشه کاری کرد بهش گفتم که خودشو زندگیمو دوست دارم و حتی اشتباهی بوده دست بکشه الان ولی حاشا کرد قسم خورد چیزی نیست کسی نیست
عزیزم شما بارداری قطعا یه بخشی ازحساسیتت به خاطرهمین هست نمی دونم چند ماهته ولی به نظرمن دیگه کنکاش نکن بچه رو باارامش به دنیا بیار و به همسرت هم بگو اگر چیزی ازت ببینم بخششی درکارنیست وبه جای اینکه بیشتر مراقبم باشی بااستوری های مسخره داری اذیتم میکنی و....
دستش خورده یه جملهههه تایپ کرده ؟ دست خوردن از یه حروفی چیزیه نه جمله
اینو منم توجیه نشدم واقعا ....ولی جز این هیچی ندیدم هیچی ....نمیدونم اون لحظه چی تو سرش بود اصلا مثلا همکارانش همه مردن خانومای اطرافش خواهر خواهر زاده ان