2777
2789
عنوان

حس خوبی ندارم ب این همه استوری گذاشتن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمم هیچی واقعا گیج شدم چیزی دستم نگرفته

هر جنس  مخالفی 

تو بازدید استوری هاش دیدی 

روش فکر کن

دنبال دختر داف ۱۷ ساله نباشی ها

پیره زن

زن متاهل

همکار خانم

دوست خودت 

هرکسی جنس مخالف رو روش زوم کن یه مدت

من هیچ وقت حسم بهم دروغ نمیگه  کلا خانوما تو این مسائل خیلی تیزن سریع منظور طرف رو میفهمن اگه فکر میکنی مخاطبش تو نیستی شاید حست درسته

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

بهش چیزی نمیگفتی ولی بیشترودقیقترکنترلش میکردی شاید چیزی میفهمیدی الان که گفتی حواسشوجمع میکنه سوتی ...

نمیدونم خیلی بهم ریختم و اینکه گفتم شاید چون از سرچ معلومه اولاشه بشه کاری کرد بهش گفتم که خودشو زندگیمو دوست دارم و حتی اشتباهی بوده دست بکشه الان ولی حاشا کرد قسم خورد چیزی نیست کسی نیست

عزیزم شما بارداری قطعا یه بخشی ازحساسیتت به خاطرهمین هست نمی دونم چند ماهته ولی به نظرمن دیگه کنکاش نکن بچه رو باارامش به دنیا بیار و به همسرت هم بگو اگر چیزی ازت ببینم بخششی درکارنیست وبه جای اینکه بیشتر مراقبم باشی بااستوری های مسخره داری اذیتم میکنی و....

دستش خورده یه جملهههه تایپ کرده ؟ دست خوردن از یه حروفی چیزیه نه جمله

اینو منم توجیه نشدم واقعا ....ولی جز این هیچی ندیدم هیچی ....نمی‌دونم اون لحظه چی تو سرش بود اصلا مثلا همکارانش همه مردن خانومای اطرافش خواهر خواهر زاده ان