2777
2789
عنوان

بچه ها یه روش بلدم ناراحتی هارو تو ذهن آدم کم رنگ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 31 پست
مگه اینکه خدا باشی که بتونی چیزی رو از ذهن پاک کنی وگرنه آدم ها خاطرات دوسالگیشون رو هم تا موقع مرگ ...

پاک نمیکنم که 

با این روش موضوع برات کم اهمیت میشه

یه روش خیلی آسونه خیلی آسون 

بدون کوچکترین کار خاصی 

حالا نمیخوام پیاز داغشو زیاد کنم

ولی روشش در عین سادگی کاربردیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رایگانشو بهمون بدع بهتر نیس؟😁

اینم فکر خوبیه 

ولی همه چیز به تلقین بستگی داره 

وقتی با خودت تکرار کنی ارزش من بیشتر از رفتار های منفی دیگرانه و من مسئول رفتار ادم ها نیستم خودتو به ارامش دعوت میکنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگر بدونی به خاطر یاد دادنش چه پولایی به جیب میزنن بقیهمن دوست دارم با قیمت مناسب یاد بدم همه یاد بگ ...

سلام

خدا مفت ‌ مجانی تو قرآن، تنها ترین روشش رو آموزش داده و تبیین کرده

نیازی به پول خرج کردن هم نیست. فقط کافیه با خط فکری قرآن آشنا شد. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگر بدونی به خاطر یاد دادنش چه پولایی به جیب میزنن بقیهمن دوست دارم با قیمت مناسب یاد بدم همه یاد بگ ...

اینجا رایگان بگو. کلی دعای خیر پشت سرت میاد. واقعا همه پولی زیادی ندارن که بتونند برای مشاوره هزینه کنند 

من خودم سه سال پیش چقدر پول پس اندازم برای مشاوره دادم اخرش هم اون نتیجه ای که می خواستم نگرفتم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اینم فکر خوبیه ولی همه چیز به تلقین بستگی داره وقتی با خودت تکرار کنی ارزش من بیشتر از رفتار های منف ...

قبول دارم. ، آدم باید افکار منفی رو تا میتونع از ذهنش دور کنع. خودم میدونم هستن ولی تا میتونم دور میکنم

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
پاک نمیکنم که با این روش موضوع برات کم اهمیت میشهیه روش خیلی آسونه خیلی آسون بدون کوچکترین کار خاصی ...

منظورت ان ال پی هست؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کتاب انسان موجود نوشخوار کننده  رو بخونین . و واقعا بهش عمل کنین 

چند تا جمله کلیدی برای خودتون درست کنین و در مواقعی که اعصابتون خراب ازشون استفاده کنین و همون لحظه ذهنتون از اون موضوع دور کنین . همه چی دست خودتون ‌ . هر وقت یه فکری سراغتون میاد به مغزتون بگین ممنون که یاد اوری کردی اما الان وقت فکر کردن به این موضوع ندارم 

و در نهایت دنیا ارزش نداره . نه غصه گذشته رو بخورین نه خیلی فکر اینده باشین . تلاش کنین . زندگی کنین اما در لحظه زندگیتون  کنین 

. 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

اشتباهاتتون بپذیرین . پذیرش اشتباه بهترین لطف که ادم در حق خودش میتونه بکنه . کتاب بخونین . از مصرف گرایی و زندگی به سبک اینستا گرام دوری کنین چون هرچی بدوییم بهش نمیرسیم . به بچه هامون لذت از زندگی و داشته هامون رو اموزش بدیم . .............

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌