soniaسونیاsonia مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 592 عنوان بچه ها یه روش بلدم ناراحتی هارو تو ذهن آدم کم رنگ میکنه 469 بازدید | 31 پست بعد یه مربی خفن به خاطر یاد دادن این روش سه میلیون با تخفیف ازم گرفت تا یادم بده من هم میخوام آموزشش بدمبه نظرتون چقدر بگیرمچون من که مثل اون مربی خفن نیستماسم در کرده باشمپس باید منصفانه بگیرم امروز | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13758 شما ۱/۵ بگیر عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40722 فکر کردم میخوای اینجا بنویسی . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
soniaسونیاsonia مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 592 فکر کردم میخوای اینجا بنویسی . اگر بدونی به خاطر یاد دادنش چه پولایی به جیب میزنن بقیهمن دوست دارم با قیمت مناسب یاد بدم همه یاد بگیرنچون واقعا انجام شدنیه و تاثیر داره رو خود من تاثیر داشت
soniaسونیاsonia مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 592 بستگی داره کسی میاد ازت بخره ؟؟ نمیدونم بیان یا نه ولی خوب بالاخره از کم شروع میکنم اما تاثیر داره دوست دارم با قیمت مناسب همه ازش بهره مند شن
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40722 اگر بدونی به خاطر یاد دادنش چه پولایی به جیب میزنن بقیهمن دوست دارم با قیمت مناسب یاد بدم همه یاد بگ ... میگم ماها خیلی راهها بلدیم .اما کسی به ماها پول نمیده که .فقط اسم باید دربیاریم تا بیان پول بدن .در مورد همه چی گفتم . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
خاتون_75 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3986 مگه اینکه خدا باشی که بتونی چیزی رو از ذهن پاک کنی وگرنه آدم ها خاطرات دوسالگیشون رو هم تا موقع مرگ فراموش نمیکنن الکی مردم رو فریب نده شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
ننهسیس عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 8216 اگر بدونی به خاطر یاد دادنش چه پولایی به جیب میزنن بقیهمن دوست دارم با قیمت مناسب یاد بدم همه یاد بگ ... این کارا سوسول بازیه یه فیلم خفن ببین اسم خودتم یادت میره چ برسه ناراحتی و.. رو یروز جنازمو رو دوشتون میزارم
soniaسونیاsonia مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 592 مسخره بازیاچیه منم میگفتم مسخره بازیه اما رو من تاثیر داشت
orrkidee عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1519 حالا ما که دوستتیم به ما رایگان بگو ما برات صلوات میفرستیم اگرم دوست نداری نگو