2777
2789
عنوان

همین الان متوجه شدم موتورمونو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست
خدانکنه عزیزم این چه حرفیهانشالله پیدا میشه فردا طرح شکایت کنید کوچه دوربین داره؟

پلیس اومد اره گلم خیابون پر مغازس و دوربین دارن همشون

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دور از جوناعلام سرقت کنید ان شاء الله پیدا میشهاکثرا پیدا میشن.توکل به خدا امیدتونو از دست ندید

پلیس اومد خدا ازدهنت بشنوه ایشالله همینطور باشع😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس اومد اره گلم خیابون پر مغازس و دوربین دارن همشون

نگران نباشید پس

یه امیدواری بدم که موتور همسایمونو جلو در فروشگاه دزدیده بودن بعد دو روز پیداش کردن ب دلت بد راه نده

آواکادو سایت🥑                                                            

نگران نباشید پسیه امیدواری بدم که موتور همسایمونو جلو در فروشگاه دزدیده بودن بعد دو روز پیداش کردن ب ...

شوهرم نصفه شبی گشنش شد رفت بره مغازه وگرنه تا صبح متوجه نمی شدیم،چقدددد خوب خدارو شکر،موتورمون نزدیک سیصد میلیون پولشه واقعا تنها چیزیه ک داشتیم تو این اوضاع برامون دعا کن پیداشه ممنونت میشم😭😭🙏

ان شاء الله پیدا میشه فقط یه نذری چیزی بکنید مثلا یه کیلو گندم بریزید برای کبوترا به نیت پیدا شدن مو ...

حتما اینکارومیکنم ممنونم

شوهرم نصفه شبی گشنش شد رفت بره مغازه وگرنه تا صبح متوجه نمی شدیم،چقدددد خوب خدارو شکر،موتورمون نزدیک ...

یه حمد برات از ته دلم میخونم انشالله فردا خبرای خوب منتظرته

آواکادو سایت🥑                                                            

براماکه پیدانشدایشالله براشماپیداشه

خدا لعنتش کنه یعنی دوربینم نگرفته بودش؟چ وحشتناکه