2777
2789

من و یه اقا پسری که تقریبا فامیل دورمونه در حال اشنایی هستیم . تاحالا رل نداشته و اینو رفیق صمیمیش که فامیل نزدیک منه کامل میدونه چون از بچگی باهم بزرگ شدن و تو یه کوچه هستن و همش در حال رفت و امد از زندگی هم کلا خبر دارن . سن این پسر زیر سی هست و از یه خانواده سنتی و مذهبی که پدر مادرش مقیدن و آبرومند . داداشش چندساله ازدواج کرده و فعلا با همسرش تو یه خونه با مادرش اینا زندگی میکنن تا یسال دیگه خونه درست کنن . من و این پسر یه روز داشتیم تلفنی حرف میزدیم داشت راجع به پوشش بیرون که دوست داره همسرش چجوری باشه صحبت میکرد . گفتش دوست ندارم مانتو جلوباز بپوشی . گفتم شلوار لی چی (اخه یکم قسمت ساق پا تنگه) .گفت اونی که چندبار بیرون پوشیدی و دیدم مشکلی نداره اما شلوارایی تحت نام ساپورت نه .

منم بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه 

گفتش زنداداشم چندباری پوشیده یا زیر فروشگاهشون یه باشگاه هست اونا میپوشن میان خرید (البته باشگاه برای دخترای کوچیک ده یازده هست میان ژیمناستیک) که راجع به اینم گفت از همکاراش که داشتن صحبت میکردن شنیده

من نسبت به این حرفش که گفت زنداداشم چندباری پوشیده حس بد گرفتم . ازش پرسیدم چرا توجه کردی .گفت که ندیدم ولی یبار  تو حیاط بوده و زنداداشه داشت میرفت بیرون که ساپورت پوشیده بوده مثل اینکه و مادر پسره گفته این چیه اونم گفته ساپورت .مادره گفته برو عوضش کن . من باور نکردم و حسم اینه که چشم ناپاکی داشته یا تحریک شده بخاطر همینه که میگه بیرون نپوشم . هرچند که کسایی که میشناسنش میگن چشم پاکه و ناموس مردمو دیدزنی نمیکنه . زنداداشش هم معمولیه چهرش و بعد زایمانش چاق شد . بنظر شما دیدزنی زنداداشش رو کرده که میگه ساپورت نپوش؟

حتی قسم جون عزیزترین ادم زندگیش که مادرشه خورد که تاحالا ندیده ساپورت کسی تو تنش . من ذهنم بشدت درگیر این شده چشم چرونی زنداداشش رو کرده و تحریک شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قرار باشه هنوز ازدواج نکرده چنین شک و شبهه ای براتون به وجود بیاد بعداز ازدواج این شک بیشتر میشه و زندگی خراب میشه... اگر به کار درست و غلطه همین ارتباط تلفنی شما غلطه. مشکل از دیدگاه و ذهنیت شماست

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دیگه چه اوضاعی درست کردن این آقایون که هر حرفی میزنن سریع به یچیزی ربطش میدیم

کم نشنیدیم جامعه چخبره 

بخاطر همین از همین یدونه حرف که زنداداشش پوشیده حتی مغزم رفته سمت اینکه چشم داره بهش

اره وسواس فکری دارم همش میگم نکنه چشم ناپاکه

نه عزیز ناپاک نیست طبیعیه مردها توجهشون میره این سمت ها چون بصری هستن

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
کم نشنیدیم جامعه چخبره بخاطر همین از همین یدونه حرف که زنداداشش پوشیده حتی مغزم رفته سمت اینکه چشم د ...

بابا از خدا بترسید دیگه این همه قضاوت از کجا میاد چشم داره بهش چیه 🙄🙄

چقدر راحت حرف درمیارید برای مردم

شما اول مطمئن شو بعد راجبش اینقدر صریح و مطمئن حرف بزن

آواکادو سایت🥑                                                            

تو رفتار به اون گندگی مادرشو چشم بستی که به لباس پوشیدن عروسش دخالت کرد بند کردی به یه مورد دیگه 😑

اگه من جای پسره بودم همین حالا باهات کات میکردم اصلا ارزش نداره بخواد خودشو تو زندگی باهات پیر کنه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نه مشکلی نیست فقط مادر پسره که گفته به زن داداشش برو ساپورت تو در بیار یکم فکرمو مشغول کرد

مادر پسره افکار سنتی داره . پدرشم همینطور . گفتم مذهبی و سنتین . اصلا عروسه رو بخاطر چادری بودنش انتخاب کردن ولی خب بعد ازدواج دراورد