2777
2789

😐تاحالا باکسی دوست نبوده خر ک نیست عزیزم و بخواد دیدم بزنه چرا زن داداشش تو گوشی پره و جامعه 😐

و اینک ازالان پوششتو میدی دست اونا دوروز دیگ توقع دخالت مادرشوهرم داشته باش و از ی مرد دیگ این چیزارو نپرس 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تو رفتار به اون گندگی مادرشو چشم بستی که به لباس پوشیدن عروسش دخالت کرد بند کردی به یه مورد دیگه 😑

خب مادرش موضعش مشخصه عروسش هم بخاطر چادری بودنش انتخاب کرد . وقتی یه خانواده رو پوشش و حجاب حساسه طبیعیه این چیزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرش موضعش مشخصه عروسش هم بخاطر چادری بودنش انتخاب کرد . وقتی یه خانواده رو پوشش و حجاب حساسه طب ...

پیامم ویرایش کردم بخونش 

گفتم اگه جای پسره بودم باهات ادامه نمیدادم زندگی با افرادی مثل شما سخته

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
پیامم ویرایش کردم بخونش گفتم اگه جای پسره بودم باهات ادامه نمیدادم زندگی با افرادی مثل شما سخته

خود پسره اگه ادم حسابی بود از ساپورت پوشیدن زنداداشش نمیگفت

اوکی تو یه خونه دارن زندگی میکنن چشم ادم میفته ولی اینکه با این همه مشکلات و دغدغه های فکری یادش بمونه مشخصه 

اینقدر فکر ناجور نکنید کسی که چشم ناپاک باشه هم همه چیو میدونه هم خیلی راحت میتونست بهت نگه . میتونس ...

بنظرت قسمش به جون مادرش که تاحالا تو تن کسی ندیده راسته یا دروغ ؟

بنظرت قسمش به جون مادرش که تاحالا تو تن کسی ندیده راسته یا دروغ ؟

دنبال زیر بغل مار نباش . کور که نیست شاید دیده باشه و از ترس تو گفته ندیدم شایدم واقعا ندیده یعنی حواسش نبوده . در هرصورت باید قبول کنی که الان با وضعی که خیلی از دخترا و زنا میان بیرون نمیشه گفت نبین . خودت هم میدونی گاهی پوشش ها جوریه که خود زنا هم چه بخوان چه نخوان نگاه میکنن طرفو  

دنبال زیر بغل مار نباش . کور که نیست شاید دیده باشه و از ترس تو گفته ندیدم شایدم واقعا ندیده یعنی حو ...

خب من مشکل اصلیم اینه دروغ گفته باشه

قسم دروغ خورده باشه

وگرنه منم ادم منطقی هستم . تو خانوادشون خواهر که نداره . مادرشم همچین پوششی نداشته . عروسشون پوشیده یا مشتری هایی که میان فروشگاهشون شاید یه لحظه چشمش بخوره ولی من از دروغ بدم میاد .بهشم گفتم فقط راستشو بگو .اونم گفت ندیدم تاحالا تو بدن کسی

خب من مشکل اصلیم اینه دروغ گفته باشهقسم دروغ خورده باشهوگرنه منم ادم منطقی هستم . تو خانوادشون خواهر ...

احتمالا سنت کمه که اینجوری گیر میدی . بجای اینکه سر ساپورت دیدن یا ندیدن گیر بدی و بگی قسم بخور که دیدی اگر دیدی کجا دیدی . بگو من از دروغ بدم میاد اینو هم نباید وقتی بگی که بحث پوشش و ... هست باید وقتی در مورد خصوصیات و خواسته های هم حرف میزنید بگی 

احتمالا سنت کمه که اینجوری گیر میدی . بجای اینکه سر ساپورت دیدن یا ندیدن گیر بدی و بگی قسم بخور که د ...

هزار بار بهش گفتم از دروغ بدم میاد . رابطمون خراب میشه . اعتماد از بین میره و ... خودشم گفت قبول دارم و ادم دروغگویی نیستم ولی قبلا سر اینکه باهم بحثمون شده بود رفته بود با پسرعموش دردودل کرده بود ولی چون گفته بودم خوشم نمیاد از بحثا و حرفامون به کسی بگی ، گفت نگفتم بهت ناراحت نشی

دنبال یوسف پیامبر میگردی برا ازدواج ؟!

شل کن عزیزم 

تو این دوره زمونه چنین پسری که تو میخوای پیدا نمیشه پیدا هم بشه سراغ آدم معمولی نمیره میره سراغ خیلی بهتر و پاک تر از خودش 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
دنبال یوسف پیامبر میگردی برا ازدواج ؟!شل کن عزیزم تو این دوره زمونه چنین پسری که تو میخوای پیدا نمیش ...

نه دنبال یوسف پیامبر نیستم بقول خودت همچین پسری پیدا نمیشه

ولی انتظار دارم غیرت و ناموس سرش بشه حداقل دیدزنی هرکی کرده باشه دیدرنی زنداداششو نکرده باشه

نه دنبال یوسف پیامبر نیستم بقول خودت همچین پسری پیدا نمیشهولی انتظار دارم غیرت و ناموس سرش بشه حداقل ...

آنقدر تند نرو و سریع اتهام نزن ب کسی .پسرای مجرد از حرفا و حساسیت های مادراشون رو عروس قبلی میترسن یا برای خودشون دغدغه درست می‌کنن مادرش ب عروسش گفته برو عوض کن ساپورت رو او فهمیده کار اشتباهی هست ساپورت پوشیدن این براش شد ملاک که همسرش هم این پوشش رو نداشته باشه و چون براش دغدغه شده یادش مونده حالا تو میگی وسط سرشلوغیاش چطور این یادش مونده و حتما چشم داشته ب زنداداشش؟؟!! 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄