2777
2789
کلا چیزیه که نمیشه بگیم نمیشه ، همشون همینن

اره خوب  اینم   هست   فرمایش  شما  درسته        اینم بگم من قبل ازدواج شوهرم  میگفت   از ارایش کردن  زیاد  خوشم   نمیاد   ولی  خالا خودش میره  برام   میخره    میخوام  بگم      حتی  میل  و ذائقه   آقایون هم  تغییر  میکنه       

چقدر افکارت عجیبهمن زن داداشم تو یه حیاط با خانوادم زندگی می‌کنه ..بعد زن داداشم عادت داره مانتو کتی ...

اره خوب واقعا   درس میگی     اون نحوه لبلس پوشیدنش اینجوریه  و چیزیم نمیشه  گفت   و  خودشم  اینجور   راحته    اینم بگم  اگه زیادم  بخوای تدکر بدی    خوب  نیس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر افکارت عجیبهمن زن داداشم تو یه حیاط با خانوادم زندگی می‌کنه ..بعد زن داداشم عادت داره مانتو کتی ...

اصلا داداشت به  همسر برادرش  حس برادر خواهری داره   و اگه  چیزیم  میگه  فقط به خاطر اینه   که  رو خانوادش حساسه   و   براش  مهمن    نه  اینکه  خدای ناکرده  نظر داره

اخلاقت مثل خواهرمه که الان زندگیش جهنم شده هم واس خودش هم شوهرو بچه هاش از زن همسایه هیچی ندیده ولی میگه شوهرم باهاش رابطه داره 

یامیگه  برادرشوهرم منو دید میزنه یا همسایه به من تیکه انداخت 

شوهرشم هرکاری کنه میگه این یه کاسه ای زیر نیم کاسه ش هست 

اوایل هم می‌گفت خواهرامو نگاه می‌کنه جرأت نداشتیم با شوهرش حرف بزنیم شوهرش دیونه شده از دستش

اره خوب واقعا درس میگی اون نحوه لبلس پوشیدنش اینجوریه و چیزیم نمیشه گفت و خودشم اینجور ...

خوب واسه خانوادمون زشته...بعضی وقتا خود طرف حواسش به پوشش نیست و نمیدونه اون لباس زننده‌ است..از دور خودش رو نمی‌بینه ک بفهمه با تابش نور رنگ و فرم لباس زیرش مشخص میشه

خوب واسه خانوادمون زشته...بعضی وقتا خود طرف حواسش به پوشش نیست و نمیدونه اون لباس زننده‌ است..از دور ...

اره به خدا میفهمم چی  میگی و درک میکنم و بهت حق میدم که نسبت به نوع پوشش حساس باشی  واقعا به شما حق میدم  ولی میخوام بگم    نمیشه زیادم تذکر داد   و  بهشون گفت  ی سری چیزا رو وقتی گوشزد میکنی   طرف  نسبت بهت جبهه میگیره و بهت بدبین میشه    و اینم بگم اون تو خونه و در کنار شما احساس امنیت و راحتی  میکنه    ولی در کل   حرف  شما رو قبول دارم