2777
2789
عنوان

انقد که ما به فکر اقایونیم اونا هم به فکرمونن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 66 پست
والا منم شاغل بودم صب میرفتم شب میومدمولی بازم مثل اقایون نبودم

خب شما ذهنت خانومانه فکر میکنه اقایون اونقدری ک ما خانوما ریز میشیم تو حرفها و حرکتا تا ی چی ازش در بیاریم و درگیری ذهنی برا خودمون ایجاد کنیم  نمیشن اونا کلی فکر میکنن

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیانت خودشون گرمن ؟تو ازشون راضی هستی ؟

ببین نه اینکه اطرافیانم ازم گله و شکایت کنن که بگن سردی

داشتن راهنماییم میکردن که تو رابطه محبت به خرج بدم و گرم رفتار کنم(نصیحتم میکردن)

من تو ذهنم طرف و خیلی دوست دارم ولی برونگرا نیستم نمیتونم نشون بدم

دوسش دارمهرچی خودمو سرگرم میکنم باز یه جایی به خودم میام میبینم دارم بهش فکر میکنم

چند ساله مگه ازدواج کردی ؟این همه شور اشتیاق باید دوطرفه باشه نه یک طرفه وگرنه مثل شما ضربه روحی میخورن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
ببین نه اینکه اطرافیانم ازم گله و شکایت کنن که بگن سردیداشتن راهنماییم میکردن که تو رابطه محبت به خر ...

بگو هروقت شوهرم شد و مسئولیت قبول کرد منم براش همسری میکنم اطرافیانت خوبت نمیخوان وگرنه تشویقت نمیکردن به پسری که هیچ مسئولیتی قبول نکرده یطرفه تلاش کنی 

کاش ما هم مثل اونا بودیم

شمام میتونی باشی اگه  سعی کنی راحت از کنار خیلی حرفا رد شی، بتونی رفتار دور و اطرافیانو زیر زره بین نزاری ،مشکلات پیش پا افتاده  رو برای خودت بزرگ نکنی 

چند ساله مگه ازدواج کردی ؟این همه شور اشتیاق باید دوطرفه باشه نه یک طرفه وگرنه مثل شما ضربه روحی میخ ...

عزیزم ازدواج نکردیم دوست بودیم مثلا

دوستیمون داستانش مفصله

رابطه ما یه طرفه شروع شد و من بهش پیشنهاد دادم و اونم هیچ شناختی از من نداشت حتی اسمم رو نمیدونست 

پیشنهادم رو قبول کرد و خواستیم همو بشناسیم ولی من چون خیلی بهش علاقه داشتم انتظار توجه و محبت داشتم ازش همین اوایل که خب اونم میگفت وقتی هنوز حتی حضوری همو ندیدیم نمیشه ارتباط گرفت(صداقتشو دوست داشتم که ادعای دوست داشتن نمیکرد)

منم وقتی بی توجهی میدیدم دعوا و بحث راه مینداختم جوری که تو ۲۰ روز رابطمون کات شد

شمام میتونی باشی اگه سعی کنی راحت از کنار خیلی حرفا رد شی، بتونی رفتار دور و اطرافیانو زیر زره بین ...

عزیزم کاتیم الان 

بحث رفتار ریز و درشت نیست

بحث کلی دوست داشتن یکطرفه منه

این یطرفه بودنه خیلی اذیتم کرد و هنوزم میکنه

متوجه شدم دوست بودید ،وقتی ن شمارو دیده ن رفت و امدی بوده چطور ازش توقع داشتی ابراز علاقه کنه ،بعضیا خیلی سخت وابسته میشن اینطور نیست ک تا سلام کنی بگه عاشقتم خب حرفش منطقی بوده

متوجه شدم دوست بودید ،وقتی ن شمارو دیده ن رفت و امدی بوده چطور ازش توقع داشتی ابراز علاقه کنه ،بعضیا ...

منم کاملا میدونم منطقی بوده

خودمو بخاطر رابطه ای که میتونست ایده ال باشه و من بعد از چندسال یکی رو دوست داشتم اینطوری با احساسات نابه جا خراب کردم نمیتونم ببخشم