2777
2789
عنوان

طبیعیه از همخونم بدم میاد

450 بازدید | 32 پست

از بابت بی سرصدا بودن و رفت امد نداشتن و کمک خونه خوبه 

اما اصلا ارتباط نمیگبره مداوم تو اتاقشه فقط با دوستا خودش میره بیرون وقتی دوستاش نباشن بمن میگ برا بیرون 

وقتی کاری داره میاد با لبخند کارشو میگمیره 

راحب ادامه تحصیل یسری اطلاعات بش دادم اما اون یدونه اطلاعاتم نداد درحالیک خودش در حال اقدام

مامانم قرار بود بیاد پیشم بمونه مامانم گف با مامان فلانی همخونت بیام خوبه منم ب همخونم گفنم مادرامون باهم بیان بعد گف مامان من میخواد موقع فارغ تحصیلیم بیاد 

الان جدیدا فهمیدم مادزش میخواد با مادر همون دوستاش بیاد 

دوستاشم  زیاد ادم حسابش نمیکنن قبلا خودش یبار ناراحت بود تعریف کرد من تو اکیپ جای ندارم 

بعد ما رندوم خریدا خونه میکنیم تقسیم نمیکنیم کی بره خرید این سری برنج ک همیشه من سفازش میدادم چون سرم شلوغ بود گفتم میشه تو سفارش بدی بعد گف اره اما پنج دقیقه بعدش گف میتونی سه لیتر شیر بخزی برا ماست منم گفتم ن دستم پره ماست هم نمیخورم 

چون همیشه خودش شیر رو میخرید و ماست میزد 

من مشکلی با خریدن نداشتم اما اینکه بش گفتم برنج بخر سریع جبهه گرفت و سفارش خودشو گفت بهم بر خورد 

کلا از چشمم افتاده هیچ رابطه ای با من نساخت تو این یسال تو خونه هم در حد کار خونه حرف میزنه 

وقتیم باش حرف میزنم یجور با قیافه جواب میده و صداشو کش میاره انگار بخواد خودشو بگیره 

طبیعیه اینقد ازش بدم میاد یا طبیعی نیست ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهر کس مثل خودش باش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

والا گلم حق میدم ناراحت باشی ولی بهتره مستقیم باهاش حرف بزنی و راجب چیز هایی که ناراحتت کرده بهش بگی شاید تغییر کرد...😁❤️

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
والا گلم حق میدم ناراحت باشی ولی بهتره مستقیم باهاش حرف بزنی و راجب چیز هایی که ناراحتت کرده بهش بگی ...

برام مهم نیس چند ماه دیگ از این خونه میرم اما خواستم بدونم من حساسم یا این واقعا رو مخه

والا گلم حق میدم ناراحت باشی ولی بهتره مستقیم باهاش حرف بزنی و راجب چیز هایی که ناراحتت کرده بهش بگی ...

اونموقع ک سریع پیام داد برا شیر باید چی میگفتم ک بفهمه من بدم اومده سریع بعد از درخواست من سفارش داد ؟