2777
2789
عنوان

طبیعیه از همخونم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 32 پست

مجبوری باهاش همخونه یاشی؟ بهتره باهاش صحبت کنی و هزینه ها نصف بشه. سه کیلو شیر که با برنج قیمتش یکی نیست. تنها زندگی کردن بهتر از داشتن همخونه ی نچسب هست یا یکی دیگه رو پیدا کن اونم بره تو همون اکیپ همخونه بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونموقع ک سریع پیلم داد برا شیر باید چی میگفتم ک بفهمه من بدم اومده سریع بعد از درخواست من سفارش داد ...

باید میگفتی شیر و ماست بخوره تو سرت مگه من بیکارم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

مجبوری باهاش همخونه یاشی؟ بهتره باهاش صحبت کنی و هزینه ها نصف بشه. سه کیلو شیر که با برنج قیمتش یکی ...

قیمت تقسیم میشه .اره مجبورم اما چندماه دیگ میرم خونه تکی

اونموقع ک سریع پیلم داد برا شیر باید چی میگفتم ک بفهمه من بدم اومده سریع بعد از درخواست من سفارش داد ؟ 

اونموقع ک سریع پیام داد برا شیر باید چی میگفتم ک بفهمه من بدم اومده سریع بعد از درخواست من سفارش داد ...

باید میپرسیدی برنجی که گفتم سفارش دادی یا نه ؟آخه من گفتم برنجم شما بگیری خب اگه میتونستم به شما نمیگفتم مسلما شیر هم نمیتونم سفارش بدم بهتره خودت این کارو بکنی آخرشم مینوشتی ممنون😇 دیگه خودش تا ته خطو میخوند

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
برام مهم نیس چند ماه دیگ از این خونه میرم اما خواستم بدونم من حساسم یا این واقعا رو مخه

خب اگه مهم نیست نفرتت را کنار بزار سعی کن نادیده بگیری ولی من جای شما بودم حتما باهاش حرف میزدم که متوجه اشتبا۶اتش بشه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اونموقع ک سریع پیلم داد برا شیر باید چی میگفتم ک بفهمه من بدم اومده سریع بعد از درخواست من سفارش داد ...

میگفتی مگه من شیر میخورم بعدش من وقتشو ندارم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

هم خونه اید خانواده نبودید که من بودم اصلا تا این حد جدیش نمیگرفتم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید