2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 143 پست
دو ساله که مریضیشو فهمیده. اشتباه ما اینه که فکر می کنیم مشکل روان شاخ و دم داره. اصلا آدمی که دست ب ...

با مادرم؟

اون که پشت پدرمو میگیره

بهش حق میده اگه منو بزنه

من خانواده درست حسابی ندارم... اگه داشتم بابت هرچیزی ک میدادن این همه منت نمیزاشتن

در اصل ازشون متنفرم دیگه.........

اما من حاضر بودم پدر نباشه تا اینکه اینطوری باشه...

نه آبجی بخدا اشتباه فکر میکنی مخصوصا اینکه شما دختر هستید و خیلی بیشتر از پسر درنبود پدرمادر ضربه میخورید جه از فامیل چه آشنا چه دوست و چه غریبه  از نظر امنیت جانی و جسمی  از نظر عاطفی از نظر حرفای دیگران منت و تحقیر شدن ازهمه نظر ، وقتی پدر بالاسر آدم باشه هرکس و ناکسی نمیتونه به آدم بی احترامی و بی حرمتی کنه  و مجبور نیستی به خاطر کوچیکترین چیزهای بی ارزش منت کسی رو بکشی پدر یعنی امنیت  آرامش و شادی اما خب قبول دارم رفتار پدرتون با شما خوب نیست اما درمقابل حرفای که چند خط بالاتر توضیح دادم بازم با ارزش هست  اونی که پدر نداره قدر میدونه و متوجه سختیها میشه  ، درست میشه فقط به شرط اینکه دلیل این رفتارشو پیدا کنید و چیزی که باعث ناراحتیش هست انجام ندید  و بازم صبور و شکیبا باش به امید خدا یه روزی بالاخره ازدواج میکنید مستقل میشد و پدرتون هم پی به اشتباهاتش میبره و شرمنده شما میشه  پدرتون هرچی بد هست اما شما خوب باشید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آبجی بخدا اشتباه فکر میکنی مخصوصا اینکه شما دختر هستید و خیلی بیشتر از پسر درنبود پدرمادر ضربه می ...

حرفاتون انرژی مثبت و خوب و حقیقت بود

ممنونم ازتون برادر❤🌹خیلی لطف کردی از وقتی ک گذاشتی و تایپ کردی

بله درست میگی اما ادم روح سالمی واسش نمیمونه

با مادرم؟اون که پشت پدرمو میگیرهبهش حق میده اگه منو بزنهمن خانواده درست حسابی ندارم... اگه داشتم باب ...

چقدر بد

کاش حداقل اون پشتت بود. چاره ای نیست، مدارا کن فعلا، اگه میتونی به نظرم برای دانشگاه کم کم ازشون مستقل شو. مثلا یه شهر دیگه بزن... شاید وقتی دور باشی متوجه بشن چی کارا کردن که فراریت داده. 

ببین، به نظرم می رسه آدمای بد و خشنی نیستن. واقعا همونجور که میگه دوستت دارن، فقط نمیفهمن دارن چی کار میکنن رشته کار تو خانواده از دستشون خارج شده. اون همه بدرفتاری پدرت مشخصه داره به شدت بهش عذاب وجدان میده، ولی راه درست شدنو بلد نیست.

همینه که میگم انشاا... خدا کمکتون کنه❤️

چقدر بدکاش حداقل اون پشتت بود. چاره ای نیست، مدارا کن فعلا، اگه میتونی به نظرم برای دانشگاه کم کم از ...

متاسفانه فقط اجازه دارم تو شهر خودم برم دانشگاه...

بله عزیزم خانواده من جورین ک نمیفهمی واقعا دوستت دارن یا از عمد عذابت میدن

چون پدرم مادرم همیشه میگن دوستت داریم و خوبیتو میخوایم و این حرفا اما فقط حرفاشون قشنگه

ب کلماتی که میگن عمل نمیکنن:)

پدر من منو نمیزد 

ولی کارایی کرد زندگیمو نابود کرد

خانواده خوب نعمت من نداشتم هرچی بزرگتر میشم حالم بدتر میشه چون ته زندگیم  خالیه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

حرفاتون انرژی مثبت و خوب و حقیقت بودممنونم ازتون برادر❤🌹خیلی لطف کردی از وقتی ک گذاشتی و تایپ کردیب ...

خواهش میکنم اختیار دارید آبجی جان ، همین که دختر عاقل و فهمیده ای هستید باعث خوشحالی من هست ، من درخال تایپ بودم فرصت نکردم پست ها و کامنتهای شما و کاربرای عزیز رو بخونم دقیق بدونم جریان چی هست و دلیل و مشکل کجاست یکی دوتا خوندم بیماری روان و الان هم دوسال هست که بیماریش شدت گرفته باید ببخشید که همه رو نخوندم حالا سر فرصت میخونم بازم اگه حرفی احتیاج بود بگم البته اگه قابل بدونید خدمت شما عرض میکنم اگه هم که مطلب خاصی مورد نیاز گفتن نبود ازحضورت مرخص میشم  و شمارو به خدای بزرگ میسپارم همیشه مراقب خودتون باشید سعی کنید روز به روز قویتر و استوار تر بشید و اعتماد به نفس و روحیتون روازدست ندید و تمام فکرو ذهنتون رو به آینده و هدفتون متمرکز کنید 

منم همینطور💔🙃داغونم...

سن من فکر کنم خیلی بیشتر از شماست 

تنها بودن تو این جامعه سخت

پدر من زیر خاک اما اثرات مخربی ک به جا گذاشته ادامه داره

و من دیگه کم اوردم

و نفهمیدم سهم آدمای بی گناه تو این زندگی چیه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چقدر بدکاش حداقل اون پشتت بود. چاره ای نیست، مدارا کن فعلا، اگه میتونی به نظرم برای دانشگاه کم کم از ...

سلام ببخشید من نمیتونم پستهارو لایک کنم  نمیدونم چی شده اورور میده  مجبور شدم پیام بدم ، آفرین  حرف من هم همینه

سن من فکر کنم خیلی بیشتر از شماست تنها بودن تو این جامعه سختپدر من زیر خاک اما اثرات مخربی ک به جا گ ...

بله ۱۷ سالمه

متاسفم.....روحشون شاد باشه🖤

ایشون از دنیا که رفتن اما اثرات حالتون که بخاطر اونه داره اذیتش میکنه.. ببخشش:)

بله ۱۷ سالمهمتاسفم.....روحشون شاد باشه🖤ایشون از دنیا که رفتن اما اثرات حالتون که بخاطر اونه داره اذ ...

نمیتونم ببخشمش ، تا خوشبخت نشم ، تا گریه کردنام تموم نشه نمیتونم:(