2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 143 پست
یکی ب شما فوش بده ی بار هیچی نمیگی دوبار هیچی نمیگی دفعه سوم اگه کاری نکنی ینی واقعآ بی عرضه ای البت ...

شاید فکرکنی من چیکار کردم ک پدرم باهام اینطوره

اما اگه پیاماشو خونده باشی از خوبیام تعریف کرده

من بچه بدی واسش نبودم و نیستم اما اونا قدر منو نمیدونن...

فقط شماها تنها منطقتون کتکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر من بعد از هر کتک زدنش میاد این حرفارو میگه اما باز تکرار میکنهبراهمین دیگه باورش ندارم

قبول دارم حرفاتون رو  گفتم از سیاستش هست من به نتیجه ای نرسیدم دلیل این رفتارش چی هست واقعا به گفته خودش بی احترامی میبینه؟ یا چکاری از شما سر میزنه که باعث میشه کتک بزنه  هرکاری هم از شما سر بزنه کتک راه درستی نیست و جواب معکوس میده  این رفتار کتک زدن با حرفای که به شما میزنه همخونی نداره  و احساس پشیمونی نمیکنه هدف اصلیش همون کتک زدن هست که به قول معروف آرومش میکنه  اونطوری نیست که باگفتن این خرفا احساس پشیمونی و عذاب وجدان داشته باشه  من هم با حرف شما موافقم  اگه ابراز پشیمونی و عذاب وجدان میکرد دیگه سریهای بعد کتک زدن رو ادامه نمیداد و وقتی که دوباره کاروشو تکرار میکنه مشخصه که از کتک زدن شما پشیمون نیست ، بهترین راه برای شما اینکه اونجیزی که ناراحتش میکنه انجام ندیدو به قول معروف بهونه به دستش ندید ویکی هم که خودتون داخل یه خونه هستید بهتر میتونید متوجه بشید دلیل این رفتارش چی هست پس فقط دنبال دلیل این رفتارش باشید وپیدا کنید بخاطر چی هست و دوری کنید از دلیلش . انشاالله خدا کمکتون کنه  مشکلتون حل بشه، یه متنی هست که میگه بابا باشه  بد اخلاق باشه و بد باشه عصبی باشه ،،،،،،،،، اما بابا بالا سر آدم باشه بزنی گوگل کامل برات میاره ،  پدر مثل کوه میمونه میشه بهش تکیه و اعتماد کرد و تنها کسی که آدم میتونه بهشون تکیه کنه فقط و فقط پدرمادر هستن دیگه هیچکس حتی خواهر برادر هم نه فقط فقط پدرو مادر باقی دیگه هیچ، من خودمم از داشتن نعمت پدر محروم هستم و هیچکسی نتونسته جای پدرمو برام پر کنه هیچکس. در آخر براتون آرزوی موفقعیت و خوشبختی میکنم .

قبول دارم حرفاتون رو گفتم از سیاستش هست من به نتیجه ای نرسیدم دلیل این رفتارش چی هست واقعا به گفته ...

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی عزیزدلم

واقعا متاسفم ک پدرتون پیشتون نیست🥲💔🖤

عزیزم دلیل رفتاراش و کتکاش انقد کوچیک و بی اهمیته ک نخواستم تو تاپیک بگم

همش سر لباسا یا سر اینکه اشتباهی از خواب پروندمش و یا با چیزای چرت و پرت دیگه که هیچ ارزشی ندارن

قبول دارم حرفاتون رو گفتم از سیاستش هست من به نتیجه ای نرسیدم دلیل این رفتارش چی هست واقعا به گفته ...

اما من حاضر بودم پدر نباشه تا اینکه اینطوری باشه...

مشکل روحی داره، کاملا مشخصه. که کنترل رو‌ خشمش نداره، وگرنه وقتی ازتون دوره مشخصه آرامش داره

بله داره

دوساله ک تحت نظر روانپزشکه و دارو مصرف میکنه

بله دارهدوساله ک تحت نظر روانپزشکه و دارو مصرف میکنه

مشخصه. من یه بنده خدایی رو دیدم اینطوری. اصلا جنون بهش دست میداد سر یه چیز کوچیک، بعد که آروم میگرفت پشیمون میشد. گریه میکرد، از بچه هاش معذرت میخواست.

ببین وقتایی که میدونی قراره عصبی شه فقط تنهاش بذار. از اتاق برو بیرون. اینجور آدما تو شرایط خشم تو تنهایی قرار بگیرن به پنج دقیقه نمیرسه که آروم میشن. وگرنه سر کوچکترین بهونه ای انفجاری میشه خشمشون. بیچاره معلومه خودشم پشیمونه.

مشخصه. من یه بنده خدایی رو دیدم اینطوری. اصلا جنون بهش دست میداد سر یه چیز کوچیک، بعد که آروم میگرفت ...

پدرم بعد هر کتک زدنش میاد اینارو میگه اما باز تکرار میکنه براهمین این حرفاشو باور ندارم

اتفاقا وقتی عصبی میشه ازش دور میشم

ی بار وقتی عصبی بود ازش دور شدم اومد در اتاقمو شکست و ب شکل بدی منو زد... ۴ ماه پیش

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی عزیزدلمواقعا متاسفم ک پدرتون پیشتون نیست🥲💔🖤عزیزم دلیل رفتاراش و کتک ...

خواهش میکنم آبجی گلم ، راستی اینو هم بگم من جای برادرت هستم فکر کنم متوجه نشدید کاربر آقا هستم بخاطر عکس پروف دیگه دقت نکردید، مهم راهنمایی من به شما بود که بیشتر از این شما اذیت نشید بخاطر این من خودم ناراحت بودم و تمام منظور حرفای من این بود که شما بیشتر اذیت نشید و یه راه حلی پیدا کنید و متاسفانه نتونستم اونطور که باید دقیق میگفتم شما متوجه بشید نتونستم منظورمو به طور کامل به شما شرح بدم  که بیشتر به فکر خودتون باشید به فکر آرامش و سلامتی خودتون،   کاری نکنید که ادامه دار باشه و هرکاری که باعث تحریک پدرتون و کتک زدن ایشون به شما میشه دوری کنید امیدوارم الان دیگه متوجه کل منظور حرفای من شده باشید آبجی عزیز.

پدرم بعد هر کتک زدنش میاد اینارو میگه اما باز تکرار میکنه براهمین این حرفاشو باور ندارماتفاقا وقتی ع ...

برای اینکه مریضه، واقعا دست خودش نیست. زندگی با اینجور آدما خیلی سخته، حق داری.

به نظرم باهاش یه بار بشین صحبت کن. بگو باشه، بی احترامی نمیکنم، ولی منم شرطم اینه که وقتایی که عصبی هستی فاصله بگیریم. یعنی تو‌ عصبانیت اصلا فکر کنی من تو خونه نیستم. 

از حرفاش برمیاد خیلی دوست داره باهاتون منطقی صحبت کنه، ولی می دونه اعصابش نمیکشه و به دعوا ختم میشه.

خدا کمکتون کنه. هم به تو و بقیه، هم به پدرت

خواهش میکنم آبجی گلم ، راستی اینو هم بگم من جای برادرت هستم فکر کنم متوجه نشدید کاربر آقا هستم بخاطر ...

عذر میخوام فکرکردم خانمید.

ببخشید🖤🙏

ممنونم از وقتی ک گذاشتید

بله من متوجه حرفاتون هستم... درک کردم حرفاتونو..

برای اینکه مریضه، واقعا دست خودش نیست. زندگی با اینجور آدما خیلی سخته، حق داری.به نظرم باهاش یه بار ...

این دوساله ک مریض شده فقط

اما پدرم ۱۷ ساله منو میزد... یعنی زمانی ک سالم بود. پس مریضیش روش اثری نزاشته این کتک و تحقیر کردناش با خواسته خودشه..

امیدوارم🙏🖤

این دوساله ک مریض شده فقطاما پدرم ۱۷ ساله منو میزد... یعنی زمانی ک سالم بود. پس مریضیش روش اثری نزاش ...

دو ساله که مریضیشو فهمیده. 

اشتباه ما اینه که فکر می کنیم مشکل روان شاخ و دم داره. اصلا آدمی که دست بزن داره، اونم تا این حد، نمی‌تونه از نظر روحی سالم باشه.

از طرفی هم واقعا سخته باهاشون مدارا کردن و اینکه بشه کمکشون کرد. کاش با مادرت حداقل راحت حرف بزنی، شاید اون روش نفوذ داشته باشه.