2777
2789
عنوان

هدفش از این کار چیه

78 بازدید | 12 پست

من یک مدت جاری جدید دارم و بعد از عقدش چند ماهی هست ندیدمش.یک شب گفتن میان خونمون.

حقیقتش خوشحال شدم. چون مهمون کم میاد خونمون گفتم یکی امشب میاد تا حرف بزنیم دلم باز بشه.

خواهرشوهرمم باهاشون اومده بود. خواهرشوهرم تا قبل از این وقتی میومد دوباره خونمون اصلا حرفی نمی زد.سرش توی گوشی بود و یک گوشه می نشست.

اما اون شب که با جاریم اومده بود یکسره داشت باهاش حرف میزد.کنار هم نشسته بودن. خواهرشوهرم هیچ وقت کنار من نمیشینه. خیلی فاصله اش با من حفظ میکنه.

خیلی دلم میخواست با جاریم حرف بزنم اما خواهرشوهرم اصلا فرصت نمیداد که چیزی بگم.

نمیدونم هدف از این مهمونی چی بود؟

اگر میخواستن باهم حرف بزنن که مینشستن خونشون و باهم حرف میزدن چرا بیان خونه ما. 

احساس بدی پیدا کردم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی نگیر ‌. خواهرشوهرت ب هردلیلی با اون صمیمی تره . قبلا هم ک میگی خونه شما صحبت نمیکرده. 

الان یه هم صحبت داره . حساس نشو اصلا هم واکنشی نده . وگرنه فکر میکنن از رو حسودی یا دوبه هم زنی داری چیزی میگی . ازشون فاصله بگیر نه خیلی سرد باش نه خیلی گرم به اندازه خودشون.

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

جدی نگیر ‌. خواهرشوهرت ب هردلیلی با اون صمیمی تره . قبلا هم ک میگی خونه شما صحبت نمیکرده. الان یه ه ...

ححقیقتش حسود شدم.

دوست داشتم یکی میاد خونمون باهاش حرف بزنم.

همش دارم فکر میکنم چی شده که با من از همون اول ازدواج هم حرف نمیزنه

ححقیقتش حسود شدم.دوست داشتم یکی میاد خونمون باهاش حرف بزنم.همش دارم فکر میکنم چی شده که با من از همو ...

اره حق داری منم دارم از این موردا ک میان خونه ام یا میرم خونشون طرف محل نمیده روشو میکنه ب تلویزیون .

منم از اون پررو ترم خودمو میزنم ب اون راه😂 اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام مهم نیست . 

شاید چون حاریت عضو جدیده هنوز براش تازگی داره و باهاش حرف میزنه . شایدم اخلاقاشون بیشتر به هم میخوره تا به شما .

اهمیتی نده وگرنه هربار میبینیشون یا یادشون میوفتی اعصابت خرد میشه . شمام خودتو مشغول کن ب صحبت کردن با سایر اشخاص و اصلا محل نده . اصلا

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

فقط اومدن حرصت بدن منم از اینا که میشینن کنار هم و جیک جیک میکنن و بقیه براشون مهم نیس بدم میاد

نه جیک جیک نمیکردن. بلند حرف میزدن.

همش میخواستم خودمو باهاشون قاطی کنم اما نمیشد.

زود حرف عوض میشد.

اره حق داری منم دارم از این موردا ک میان خونه ام یا میرم خونشون طرف محل نمیده روشو میکنه ب تلویزیون ...

جاریم دوست داشت با من حرف بزنه. منم خیلی دلم میخواست. تا یک کوچولو حرف میزدیم خواهره سر رشته حرف به دست میگرفت .

جاریم دوست داشت با من حرف بزنه. منم خیلی دلم میخواست. تا یک کوچولو حرف میزدیم خواهره سر رشته حرف به ...

خب پس مشکل از جاریت نیست . عیبی نداره حالا موقعیت زیاد پیش میاد ک دوتایی صحبت کنین مفصل ‌. منتها حواست باشه از این موضوع اصلا جلوی جاریت هیچی نگی . نگی دوس داشتم حرف بزنیم فلانی نذاشت و امون نداد و این حرفا ‌. حتی غیرمستقیم ‌.

خیلی از خاله زنک بازیای جاری یا خواهرشوهر از همین چیزای ساده شروع میشه . دوروز دیگه میگن اره فلانی ب حرف زدن ما هم حسودی میکرد