2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 139 پست

پدرت دوست داره تو مدلی که اون دوست داره باشی شبیه عروسک یعنی زیبا شیک و جذاب و مطیع و کاملا رام

توی بچگی با زدن میخواست تو توی این قالب بمونی و خارج نشی ولی الان شما در دورانی هستی که میخوای مدل شخصیتی خودت رو داشته باشی برای همین مقاومت میکنی و فکر میکنی تمام اون زدنها برای چی بوده

در واقع شما به عنوان دختر بزرگتر با تفاوت سنی پایین که با پدرت داری نشون میده پدرت هم یه موجود منزبت و کنترل شده از نظر شخصیتی بوده فقط دلش نمیخواد آسیب ببینی ولی انگار عادت کرده چون از بچگی این روش رو روی شما پیاده کرده نمیتونه ازش دست برداره یعنی نمیتونه ترک عادت کنه

قبلا زدنش برای تربیت بود الان شاید برای مقاومت شما

بهتره با پدرت صحبت کنی و بگی منم دوستت دارم منم به محبتت نیاز دارم ولی مگه یه گل رو با زدن میشه سالم نگه داشت و پرورش داد دیگه این گل پرپر به درد چی میخوره نه رنگی نه بویی نه ظاهری فقط تیغهاش مونده که هم من رو آزار میده هم شما رو زخمی میکنه و اذیتتون میکنه

وا بیچاره مگه چی گفته خب اگه تو واقعآ بی احترامی میکنی حق داره بزنت منم بچم یا خواهربرادر کوچیکترم ب ...

دستت هرز بره بزرگ که بشن دستتو میشکنن

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت دوست داره تو مدلی که اون دوست داره باشی شبیه عروسک یعنی زیبا شیک و جذاب و مطیع و کاملا رامتوی ب ...

دقیقا💔خیلی حق گفتید

یه بار گفتم دلیل این همه زدنت چیه

با چه رویی هم میگه تو عصبیم نکن فقط... اگه عصبی شم رحم نمیکنم... واقعا باید ب این ادم دلسوزی و محبت کرد؟

سلامنه اصلاااپدرم شاید زدن و داغون کردن تو عادتش باشه اما اعتیاد و این چیزا اصلا همچین چیزی نیست

آبجی تو که اخلاق پدرتو میشناسی و خودش هم بهت گفته خط قرمز من بی احترامی کردن شما به منو مادرت هست  حالا باهاش صحبت نمیکنی یا هرچیزی تو هم لطف کن بهیچ عنوان بهش بی احترامی نکنی جواب دادن و تند برخورد کردن اون صددرصد کارش اشتباه هست کتک میزنه و مطمين باش چوبشم میخوره چوب خدا هم بی صدا هست  من تموم حرف به شما اینکه برای آرامش خودتون هم که شده کاری نکنید که اون شمارو اذیت کنه درحد همون سلام علیک بیشتر هم نه ، هرچند اون شاید دنبال بهونه ای باشه که بخواد شمارو اذیت کنه اما شما زرنگتر باشید بهونه ای دستش ندید یا با این مارش داره عقده های گذشتشو خالی میکنه یا اینکه با کتک زدن بی دلیل به شما حالش خوب میشه معلومم نیست شاید پدربزرگ و مادربزرگ پدریتون پدرت رو در دوران کودکی اذیت میکردن این هم الان شمارو اذیت میکنه و شما هم اگه همین روش رو ادامه بدید یعنی درگیری با پدرمادرتون مطمئن باش فرداها که صاحب فرزند میشید همین رفتارهارو با فرزندان خودتون انجام بدید  ، پس به خاطر خودتون هم که شده کاری که باعث ناراحتی پدرتون میشه انجام ندید  پدرتون مقصر و هرچی هم آدم بدی باشه بازم پدرتون هست همین یک کلام حرف که به دیگران گفتید پدرم روانی هست اون شمارو کتک میزده اما شما اونو شکنجه کردید با همین یه کلمه حرف ، باورکن از هزارتا کتک خوردن براش بدتر بوده  اونهم مجبور میشه از در دوستی باشما صحبت کنه اما جوری دیگه شمارو کتک و عذاب بده  من میگم شما هم مثل پدرتون سیاست داشته باشید کاری نکنید مه آرامش و روح و روان شمارو بهم بریزه  بهرحال یه روزی پشیمون میشه 

دقیقا💔خیلی حق گفتیدیه بار گفتم دلیل این همه زدنت چیهبا چه رویی هم میگه تو عصبیم نکن فقط... اگه عصبی ...

چی بگم محبته که محبت میاره مگه میشه همش یه سمت محبت کنه طرف دیگه بی توجه باشه 

در واقع زبون مشترک همه ی موجودات محبته شما به یک گل محبت میکنی به محبتت واکنش نشون میده 

در واقع همین رو از اول گفتم پدرت با زدنش مثلا میخواد بگه به خاطر خودت دارم میزنمت و پیامش هم همین رو میگفت 

الان مادر منم همین مدلیه یعنی مادربزرگم توی بچگی خیلی میزدتش و اصلا محبتی بهش نداشته الان که دوران پیری مادربزرگمه مادرم اصلا توجه ای نداره منظورم اینکه محبتی نمیکنه بهش میره بهش سر میزنه ولی اصلا هیچ کاری براش انجام نمیده هیچی  واقعا این چیزها خیلی تلخه 

آبجی تو که اخلاق پدرتو میشناسی و خودش هم بهت گفته خط قرمز من بی احترامی کردن شما به منو مادرت هست ح ...

عزیزم

از بچگیم بی احترامی نکردم و با کتکاش ساختم و هیچی نگفتم اما الان خیلی طاقتم تمام شده براهمین جلو بی احترامی هامک نمیتونم بگیرم... خیر من چون تجربه دارم اصلا با فرزندم همچین رفتار وحشیانه ای نخواهم داشت

عزیزم پدرم اصلا اصلاااا سمت این چیزا نیست مطمعنم. فقط سیگار میکشه همیندلیل کتک زدناش اینه که خیلی کو ...

پس اگه اینطوری باشه  که شما میگید کل منظورش اینکه نظم داشته باشید منظم مرتب و وقت شناس و مسئولیت پذیر باشید  اما نمیتونه به طور صحیح به شما بگه متاسفانه با کتک زدن که کار اشتباهی هم هست میخواد منظورشو به شما برسونه همین . 

پس اگه اینطوری باشه که شما میگید کل منظورش اینکه نظم داشته باشید منظم مرتب و وقت شناس و مسئولیت پذی ...

پدر من بعد از هر کتک زدنش میاد این حرفارو میگه اما باز تکرار میکنه

براهمین دیگه باورش ندارم

بزرگن والا من اجازه نمیدم کسی بهم بی احترامی کنه بزرگ و کوچیک نداره خودمم ب کسی بی احترامی نمیکنم

باریکلا به تو ، تو کتک میزنی اخه ، اجازه نمیدی به کسی

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

امثال شما و پدرم چون از بچگیتون عقده دارید شغلتون فقط زدنه...البته هنرتونه اگه قراره ب بچه ظلم کنید ...

چ عقده ای؟؟؟هیچکس حق نداره ب کسی بی احترامی کنه ن شما ب ایشون ن اون ب شما من ب هیچ احدی اجازه نمیدم بیخودی بهم بی احترامی کنه میخاد هرکی باشه خودمم ب کسی بی احترامی نمیکنم خصوصآ پدر و مادر 

باریکلا به تو ، تو کتک میزنی اخه ، اجازه نمیدی به کسی

یکی ب شما فوش بده ی بار هیچی نمیگی دوبار هیچی نمیگی دفعه سوم اگه کاری نکنی ینی واقعآ بی عرضه ای البته بلانسبت شما مثال میزنم ما همه موجودات خاص خداییم کسی حق بی احترامی نداره من خرفم این بود بله اگه کسی بخاد گنده تر از دهنش حرف بزنه تنبیه میشه گاهی با کتک گاهی با قهر گاهی با محرومیت

چ عقده ای؟؟؟هیچکس حق نداره ب کسی بی احترامی کنه ن شما ب ایشون ن اون ب شما من ب هیچ احدی اجازه نمیدم ...

شما و بعضیا میگید بچه وظیفشه ب پدرمادرش احترام بزاره...پس پدرمادرا هم وظیفشونه ب بچه خوبی کنن و احترام بهشون بزارن... من نمیفهمم چرا کتک حالتونو خوب میکنه

تفریحتونه؟ اون بچه نخواسته ب دنیا بیاد

ب زور و با خداسته خودتون اوردینش. پس وظیفتونه اونطوری ک هست اونو بپذیرین

یکی ب شما فوش بده ی بار هیچی نمیگی دوبار هیچی نمیگی دفعه سوم اگه کاری نکنی ینی واقعآ بی عرضه ای البت ...

ما به باباهامون فحش نمیدیم ، تو نگران نباش