من ۵ ماه با دوست پسرم بودم الان یه دختره بهم پیام داد حرف زدیم فهمیدم ۲ سال و نیم باهم بودن همزمان با من حتی روزی ک باهم رفتیم بیرون با اونم رفته حتی باهاش رابطه جنسی هک داشته وای دارم دیوونه میشم من بخاطر اون همه پسرارو سگ محل کردم همه رو بلاک کردم من چجوری میخوام اعتماد کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭
لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
۵ ماه باهاش تو رابطه ای نه ک ۵ سال زنشی. ما هم اینو میدونیم ک میگیم سینگل میمیرم
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍
میدونم دل منم صاف نمیشه شما بعد ۱۵ سال این خانوم بعد ۵ ماهمنم بعد چند سال هیچکدوم فکرنکنم دلمون صاف ...
اخه وقتی تو زندگی میری و داری صاف و صادقانه باهمسرت زندگی میکنی وقتی با همههههه ی بدیهاش سوختمو ساختم وقتی چشامو رو بدیهاش بستم وووو این حقمون نیست ❤️🩹
یکماهه فهمیدم و همونجا برام غریبه شد دیگه نشناختمش 😭
دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
عزیزم به دوست دختر اولش خیانت کرده به شما دروغ گفته کثافت
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻