2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجوری ان دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 94 پست
ما ک خایمالیشونو نکردیم از ما بدشون میاد

دقیقاااا و ازشون هم بالاتریم

من‌نمیگم چیز خاصیم ها ولی تحصبلاتم بالاتره

بابام پولدار نیس ولی علافم نبوده ی بازنشستگیو داره

چهرمم ازشون بهتره و اندامم اینا

مثلا مامان من ب روز تره شلوار لی و مانتو های به روز میپوشه تازگیا خصوصا وای مادرشوهرم چادری دهاتیه چادری باکلاس نه ها

اینجوری مثلا خیلی تفاوت ها داریم اوایل مامانم باز کنار میوند باهاشون ولی بعد زایمانم ک دید اونجور کردن بد ر...بهشون

دقیقاااا و ازشون هم بالاتریممن‌نمیگم چیز خاصیم ها ولی تحصبلاتم بالاترهبابام پولدار نیس ولی علافم نبو ...

دقیقا خانواده منم ازشون بالاترن.

از لحاظ همه چی. ولی اونا دوسداشتن شوهرامون ی دختر اوسکل بگیرن ک هی بزنن تو سرشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خانواده منم ازشون بالاترن.از لحاظ همه چی. ولی اونا دوسداشتن شوهرامون ی دختر اوسکل بگیرن ک هی ب ...

مادرشوهر من کلا نمیخواست ازدواج کنه شوهرم چون خواهرشوهر پیر مجرد دارم و ب قول تو میخواستن یکیو بگیره ک برن به خونه زندگیشون برسن

من آدمش نیستم قاتی نشدم باهاشون چون واقعا نکته مسترکی نداریم

دقیقا خانواده منم ازشون بالاترن.از لحاظ همه چی. ولی اونا دوسداشتن شوهرامون ی دختر اوسکل بگیرن ک هی ب ...

خواهر شکر کن کاری باهات ندارن برو تاپیک آخر من بخون با سایز فلان جا من کار دارن به خدا دوماه باهاشون قهر بودیم اصلا با شوهرم کلمه ای دعوا نکردیم از وقتی آشتی کردیم باهاشون جهنم کرده مادرش وپدرش زندگی رو برام منم کارم هم واگذاری به خداست ولی فعلا جوابی نداده که این پیرمرد وپیرزن یه کم دست از فتنه بر دارند. 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
ایشااا بدتر از اینی ک هستن بشن

هیچیش نمیشه مال من ۸۵ ساله هست ببین آخ نمیگه واسه بیست ساله آینده برنامه داره لامصب 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
نمیان خونت؟ماهی یکبار هفته ای یکبار بهت نمیگن بیا پیش ما تنها نباشی؟

اوایل دوس داشتن فقط خودشون بیان الان که نه دیگه میان نه میگن بیا

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
منم میگم آقا اینا پول ندارن از لحاظ مالی نمیتونن ساپورت کنن.یعنی از لحاظ محبت هم نمیتونن یکم محبت کن ...

تو چقد مث منی باورم نمیشه انگار خودم اینارو نوشتم🫤

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
اوایل دوس داشتن فقط خودشون بیان الان که نه دیگه میان نه میگن بیا

وای منم فقط دوسداشتن خودشون بیاد.

وقتی دیدن من اینجوری نیستم باید حتما بهم بگن تا برم دیگه ن خودشون به من گفتن بیا ن خودشون میان